Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ηΆννα Μαρία Βέλλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η γνωστή YouTuber και πρώηνSurvivorθέλησε να κάνει τον απολογισμό της, έναν χρόνο μετά την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.
Θέλοντας να εκφράσει δημόσια τη χαρά και την ανακούφιση που νιώθει για το αποτέλεσμα που έφερε, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε ένα story στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πάνω σε μια φωτογραφία της, που τη δείχνει δακρυσμένη, έγραψε: «Έναν χρόνο πριν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα στη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήξερα τι ήθελα να λύσω, αλλά με κάθε συνεδρία ερχόταν και κάτι άλλο στην επιφάνεια. Σήμερα ένα χρόνο μετά κατάφερα να εκφράσω τα συναισθήματά μου για κάτι που με βασάνιζε όταν πρωτοπήγα. Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο. Τα δάκρυα είναι ανακούφισης».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.