Stranger Things: Το Netflix κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Stranger Things: Το Netflix κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Στα νέα επεισόδια η Eleven θα βρεθεί «στην πιο σκοτεινή κατάσταση που ήταν ποτέ» - Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν θα διατεθεί στην πλατφόρμα την Παρασκευή 27 Μαΐου

stranger-things-_arthro
Η αγωνία των θαυμαστών της επιτυχημένης σειράς «Stranger Things» πλησιάζει στο τέλος, καθώς το Netflix θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν, την Παρασκευή 27 Μαΐου. Το δίκτυο έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα πριν λίγη ώρα, το επίσημο τρέιλερ.

H επίσημη σύνοψη του καινούριου κύκλου αναφέρει: Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Χόκινς. Παλεύοντας με τις συνέπειες, η παρέα μας χωρίζεται για πρώτη φορά – και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο λύκειο δεν διευκολύνουν την κατάσταση. Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ευάλωτη περίοδο, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή βγαίνει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, μπορεί να βάλει τέλος στη φρίκη του Πάνω Κάτω.

Δείτε το τρέιλερ

Stranger Things 4 | Τόμος 1 - Τελικό τρέιλερ | Netflix

Από τότε που έκανε πρεμιέρα, το 2016, το παγκόσμιο φαινόμενο του Stranger Things έχει λάβει πάνω από 65 βραβεία και 175 υποψηφιότητες, όπως Emmy, Χρυσές Σφαίρες, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, ένα βραβείο Peabody, AFI για Τηλεοπτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς, People’s Choice, Κινηματογραφικά και Τηλεοπτικά MTV, Teen Choice και πολλά άλλα.

Η σειρά έχει προταθεί τρεις φορές για Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους του Netflix, ενώ η τρίτη σεζόν και μόνο συγκέντρωσε 582 εκατ. ώρες παρακολούθησης κατακτώντας τη 2η θέση στο Top 10 με τις πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες σειρές του Netflix. Δημιουργοί του «Stranger Things είναι οι Αδελφοί Ντάφερ» και την παραγωγή υπογράφουν οι Monkey Massacre Productions και 21 Laps Entertainment.

Κλείσιμο
stranger-things-4-2022


Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Γουινόνα Ράιντερ (Τζόις Μπάιερς), Ντέιβιντ Χάρμπορ (Τζιμ Χόπερ), Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Έντεκα), Φιν Γούλφχαρντ (Μάικ Γουίλερ), Γκέιτεν Ματαράτσο (Ντάστιν Χέντερσον), Κέιλεμπ Μακλάφλιν (Λούκας Σινκλέρ), Νόα Σναπ ( Γουίλ Μπάιερς), Σέιντι Σινκ (Μαξ Μέιφιλντ), Νατάλια Ντάιερ (Νάνσι Γουίλερ), Τσάρλι Χίτον (Τζόναθαν Μπάιερς), Τζόι Κίρι (Στιβ Χάρινγκτον), Μάγια Χοκ (Ρόμπιν Μπάκλεϊ), Πρία Φέργκιουσον (Έρικα Σινκλέρ), Μπρετ Γκέλμαν (Μάρεϊ), Κάρα Μπουόνο (Κάρεν Γουίλερ) και Μάθιου Μοντίν (Δρ Μπρένερ).

Πριν μερικές εβδομάδες, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δήλωσε πως ο χαρακτήρας της θα βρεθεί «στην πιο σκοτεινή κατάσταση που ήταν ποτέ», στην τέταρτη σεζόν της σειράς. Στο τέλος του τρίτου κύκλου την είδαμε να μένει αδύναμη, και τώρα, θα πρέπει να σκεφτεί το παρελθόν της για να δει πώς θα ανακτήσει την κατάσταση που ξέφυγε από τον έλεγχό της.

Stranger-Things-Eleven-Millie-Bobby-Brown1


Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν συμμετείχε σε μια διαδικτυακή συζήτηση για το Stranger Things, στην οποία αποκάλυψε περισσότερα: «Μπορείς να δεις την Eleven στην πιο σκοτεινή κατάσταση που ήταν ποτέ. Αυτή ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη σεζόν που έχω γυρίσει ποτέ. Και υπήρξαν μερικά από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω δει ποτέ ως άνθρωπος» και πρόσθεσε:

«Η ιστορία της ως μικρό παιδί δεν καλύφθηκε, αφού υπήρχαν ακόμη τόσες πολλές ερωτήσεις , από εμένα και από τους θεατές, όμως θα τα δείτε όλα σε αυτή τη σεζόν».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν, θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε

Δημοσκόπηση GPO: Αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης