Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε τους νέους ηθοποιούς που έρχονται στη «Γη της Ελιάς»

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε τους νέους ηθοποιούς που έρχονται στη «Γη της Ελιάς»

Ο σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να παίξει ο ίδιος στη σειρά - Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε

andreas_gewrgiou_xr
Ο Ανδρέας Γεωργίου, μίλησε για το πρώτο live του «X Factor» αλλά και για την απόφασή του να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και η κουβέντα τους ξεκίνησε με ένα κολακευτικό σχόλιο από την παρουσιάστρια.

Αυτό αφορούσε την παρουσίαση του πρώτου live, του μουσικού talent show του MEGA, το βράδυ της Κυριακής: «Ήσουν τόσο άνετος που είπα “Μωρέ, τι άλλο έχει κάνει αυτός σε παρουσίαση και δεν το θυμάμαι;”».


Από την πλευρά του, ο Αντρέας Γεωργίου δήλωσε πως: «Το live ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Πέρασα φανταστικά. Το έζησα, το χάρηκα. Ήταν συγκινητικό, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και κάνει κύκλους. Ήταν τιμητικό που έπρεπε να παρουσιάσω τον Ηλία Ψινάκη. Είχα μία έγνοια να μην προσβάλλω κανέναν. Είχα την ανάγκη να μην έχω τον απόλυτο έλεγχο, όπως τώρα στη «Γη της Ελιάς». Δεν παίζω και το απολαμβάνω, γιατί μπορώ να αφοσιωθώ στη σκηνοθεσία μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck74p6v4o00x)


Για την απόφασή του να αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή είπε ότι: «Aν με ρώταγες ένα χρόνο πριν αν θα έκανα παρουσίαση, δεν το είχα στα πλάνα μου. Έγινε χωρίς κανένα προγραμματισμό. Είναι αυτά τα ωραία της ζωής και της δουλειάς μας».

Ακόμα, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του show μιλούσε με τη Βάνα Δημητρίου, καθώς ένιωθε την ανάγκη να μιλήσει μαζί της, ενώ ανέφερε ότι ξαφνιάστηκε με την αποχώρηση της Αριστέας. «Σε επίπεδο προσωπικού γούστου, υπάρχουν παιδιά που μου αρέσουν. Δεν μπορώ να σου πω ποιος πίστευα ότι πρέπει να φύγει, αλλά θεώρησα ότι δεν έπρεπε να φύγει η Αριστέα χθες. Νομίζω ήταν πολύ νωρίς. Ήταν και για μένα έκπληξη αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης της μεγάλης παραγωγής του MEGA μίλησε για την απόφασή του να μην παίξει φέτος στη «Γη της Ελιάς».

«Φέτος ήξερα ότι δεν πρέπει να παίξω. Έπαιξα αρκετά χρόνια. Δεν θα έμπαινα στη “Γη της Ελιάς”, γιατί νιώθω την ανάγκη να είμαι εκεί με τα παιδιά, τα καινούρια μας παιδιά κυρίως. Είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις μαζί τους σκήνοθετικά από το να παίζεις και να είσαι εκεί σαν ηθοποιός», τόνισε.

Κλείνοντας, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι σύντομα θα μπουν στη σειρά νέοι χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων ο Δημοσθένης, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Κούλλης Νικολάου και η Ασπασία, την οποία θα υποδυθεί η Βάσια Παναγοπούλου.

Δείτε το απόσπασμα με όσα αποκάλυψε για το μέλλον της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck75eppjkld5)



Ειδήσεις σήμερα

Ισόβια στον 21χρονο Ρώσο στρατιώτη για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία

Πώς δάγκωσαν τις Αμερικανίδες τα «χρυσά» καβουροπόδαρα στην Μύκονο

Τα τρία προγράμματα που θα «τρέξουν» για τον κοινωνικό τουρισμό, πότε ξεκινούν













.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης