Σχεδόν αμέσως μετά την αποβολή του ο αγρότης μπήκε στο αεροπλάνο φορώντας τα ίδια ρούχα με αυτά που εμφανιζόταν στο παιχνίδι και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν δημοσιογράφοι ενώ ως είθισται τον συνόδευαν άνθρωποι της παραγωγής του Survivor.
Εκείνος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση λέγοντας μόνο: «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω».
Ο δημοσιογράφος ανήρτησε και σχετικά βίντεο στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Μάλιστα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του είπε ότι στεναχωρήθηκε πολύ που έφυγε από το Survivor ενώ η Σοφιάννα του είπε πως για εκείνη είναι ο λοχαγός της καρδιάς της.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.