Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος σημείωσε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague και απέναντι στην Εφές πέτυχε 24 πόντους, έχοντας 4/5 τρίποντα και 3/3 δίποντα.
Στις δηλώσεις του, ο παίκτης του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στη σημερινή του απόδοση και έδειξε τις ορέξεις του για το παιχνίδι με τη Μονακό: «Είμαστε σε μια θέση που δε μας αξίζει, παίζουμε με τη Μονακό την Τρίτη και αυτό μας ενδιαφέρει τώρα.
Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε Η Εφές έχει πολύ καλούς παίκτες, αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι και το πήραμε.
Προσπαθώ να φέρνω ενέργεια και επιθετικότητα και στις δύο μεριές του παρκέ. Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και όποτε παίρνω την ευκαιρία προσπαθώ να βοηθάω. Ελπίζω να έχω μερικά... τρίποντα και για την Τρίτη, με τη Μονακό».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.