Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κατσαούνη μετά την αποβολή - «Ευχαριστώ και συγγνώμη»
Η επιστροφή στην Ελλάδα και το απρόοπτο που του συνέβη κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο
ΟΓιώργος Κατσαούνης εδώ και μερικά 24ωρα αποτελεί παρελθόν από το Survivor. O παίκτης των «Κόκκινων» όπως είναι γνωστό αποβλήθηκε μετά την επίθεση εναντίον του Τάκη Καραγκούνια τη νύχτα στην καλύβα τους.
Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram
O Γιώργος Κατσαούνης μετά την οριστική αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. O «Τσάκα Τσούκας» όπως είναι το παρατσούκλι του ευχαρίστησε όλους όσους των στήριξαν ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τον κόσμο.
«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικα. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το επάθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΟΣ», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ο αγρότης του Survivor.
Η επιστροφή στην Ελλάδα
Ο αγρότης έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα μέσω Παρισιού και σύμφωνα με το okmag, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνομίλησε με αρκετό κόσμο, που τον αναγνώρισε. «Ήταν η κακιά η ώρα», ακούστηκε να λέει μιλώντας για το περιστατικό που τον οδήγησε εκτός παιχνιδιού. Η άφιξή του στην Ελλάδα σύμφωνα με την ίδια πηγή συνοδεύτηκε και με ένα απρόοπτο αφού, χάθηκε η βαλίτσα του.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).