Κάτια Νικολαΐδη για Μάνο Παπαγιάννη: «Έχει κάνει και σε μένα μήνυση»

Κάτια Νικολαΐδη για Μάνο Παπαγιάννη: «Έχει κάνει και σε μένα μήνυση»

«Ήρθα από το Βέλγιο για τη δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κ. Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά μέχρι τις 9 Νοέμβρη», είπε η ηθοποιός

katia
Η Κάτια Νικολαΐδη μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός όπως είναι γνωστό θα βρεθεί στο δικαστήριο σαν μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου.

«Ήρθα από το Βέλγιο για τη δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κ. Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά μέχρι τις 9 Νοέμβρη οπότε να μπορέσει να παραβρεθεί και εκείνος γιατί αυτή τη φορά δεν ήθελε, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει», είπε αρχικά η ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Παιδιά, όλα όσα θα πω στο δικαστήριο θα σας τα πω μετά τις 9 Νοεμβρίου. Δεν θέλω να πω τίποτα πριν τη δίκη. Αλήθεια. Θα τα πούμε όλα μόλις γίνει η δίκη. Εάν και με το καλό θελήσει ο κ. Παπαγιάννης και βασικά, επειδή δεν παίζουμε με τις αρρώστιες, έχει γίνει καλά μέχρι τότε, θα σας τα πω όλα μετά το δικαστήριο. Ισχύει ότι ο κ. Παπαγιάννης έχει κάνει και σε μένα μήνυση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjv1x4jsfeap)

Αναβλήθηκε η δίκη
Στις 4 Μαΐου ήταν να πραγματοποιηθεί η δίκη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός, καταγγέλλοντας τον συνάδελφό της για βιαιοπραγία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Νοεμβρίου, καθώς ο Μάνος Παπαγιάννης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα.

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ», τόνισε η Σοφία Παυλίδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ημέρα τρόμου από τη ρωσική επίδειξη δύναμης με την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία

Καιρός: Γενικά αίθριος σήμερα, με τον υδράργυρο στους 26 βαθμούς - Δείτε την πρόγνωση της εβδομάδας


ΕΝΦΙΑ: Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν λιγότερο ή καθόλου φόρο φέτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης