Σία Κοσιώνη σε Νίκο Μουτσινά: «Μου έλεγαν ότι συνέχεια με κράζεις»

Σία Κοσιώνη σε Νίκο Μουτσινά: «Μου έλεγαν ότι συνέχεια με κράζεις»

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε η δημοσιογράφος όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο και τον σύζυγό της

sia-kosioni
Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε μία συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, μιλώντας για την καθημερινότητά της, τον γιο της, Δημοσθένη, ενώ δεν δίστασε να «πετάξει» και μία ατάκα, για να αστειευτεί με τον παρουσιαστή.

Μιλώντας στο «Καλό Μεσημεράκι» η Σία Κοσιώνη μίλησε αρχικά για τα δυσάρεστα νέα τις επικαιρότητας, ενώ επισήμανε ότι μια είδηση για να είναι είδηση πρέπει να υπάρχουν ορισμένα συναισθήματα που σου δημιουργεί και τόνισε ότι: «Μια ψυχαγωγική εκπομπή δεν μπορεί να μην συναισθάνεται τι συμβαίνει γύρω της, ούτε μια ενημερωτική εκπομπή να πιέζει διαρκώς τον κόσμο με τη μαυρίλα και τον αρνητισμό».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μίλησε για τις ειδήσεις που «δεν σηκώνει το δέρμα σου» και πρόσθεσε ότι: «Πετυχαίνω τον εαυτό μου να ξυπνά και να λέω “δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, το είδες στον ύπνο σου”».

Αναφορικά με τον γιο της, η Σία Κοσιώνη είπε:

«Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πολύ ενημερωμένο παιδί, ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και σε αυτόν ζει και το παιδί μου. Παρακολουθεί ειδήσεις αλλά τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι. Την υπόθεση με τα παιδάκια στην Πάτρα δεν θέλω να την ακούσει. Αν ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς στην Ουκρανία δεν θέλω να το δει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ότι ο πόλεμος είναι κακός. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μια ισορροπία με το παραμύθι. Τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα μπαίνουν σε έναν πολύπλοκο κόσμο».

Στη συνέχεια της συζήτησης, η ίδια μίλησε για την τηλεόραση και τον σύζυγό της, λέγοντας ότι: «Ζω μέσα στην τηλεόραση, βλέπω για να έχω άποψη για τα προγράμματα, αλλά δεν έχω και τον χρόνο. Τα βράδια που γυρνάω ακούω μουσική, μιλάω με τον άντρα μου, να βγω με φίλους. Όλη μου η ζωή είναι μια οθόνη, να ξαναμπώ το βράδυ δεν μου αρέσει. Με τον Κώστα ξέρεις πώς μιλάμε στο τηλέφωνο: “Να σε πάρω πίσω στο τηλέφωνο σε ένα λεπτό;”. Κάποια στιγμή τον πετυχαίνω ή με πετυχαίνει. Αυτός είναι ο διαθέσιμος χρόνος».

Τέλος, η Σία Κοσιώνη έκανε μια χιουμοριστική αναφορά στο παρελθόν του Νίκου Μουτσινά, καθώς όπως συχνά της μετέφεραν, ήταν στο επίκεντρο του σχολιασμού του επί “Δέστε τους”: «Μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Πες αλήθεια. Με συμπαθούσες όταν ήσουν στον Alpha. Μου έλεγαν ότι συνέχεια με κράζεις...», του είπε με τον παρουσιαστή να απαντά με τον δικό του τρόπο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjq96bfc4uuh)




Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης