Rust: Βίντεο με τους διασώστες να προσπαθούν να σώσουν την Χαλίνα Χάτσινς

Rust: Βίντεο με τους διασώστες να προσπαθούν να σώσουν την Χαλίνα Χάτσινς

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της κινηματογραφίστριας που βρίσκεται αναίσθητη στο έδαφος - Απέλπιδες οι προσπάθειες του παραϊατρικού προσωπικού να την κρατήσουν στη ζωή

baldwin-kopela-main
Εικόνες-«μαχαίρι στην καρδιά» έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ημέρα που η 42χρονη κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς, έχασε τη ζωή της στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» από τα πυρά του Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος -άθελά του- την σημάδεψε και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η άτυχη Χαλίνα να κείτεται αιμόφυρτη στο έδαφος μέσα σε μία εκκλησία, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να την κρατήσουν ζωντανή.

Μέλη του παραϊατρικού προσωπικού, μάλιστα, φαίνεται να έχουν πέσει από πάνω της και ακούγονται να φωνάζουν «Χαλίνα, μείνε μαζί μας». Η ίδια ωστόσο μοιάζει να είναι αναίσθητη και να μην ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις των διασωστών.



Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη δέχθηκε τη σφαίρα στη δεξιά μασχάλη από λάθος του πρωταγωνιστή της ταινίας, Άλεκ Μπάλντουιν, η οποία διαπέρασε τον ώμο της.

Κλείσιμο
Σε ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, μέλη του προσωπικού, τεχικοί και ηθοποιοί -μεταξύ των οποίων και ο Άλεκ Μπάλντουιν- ακούγονται να ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της. Όταν ο Άλεκ ρώτησε πώς τα πηγαίνει, διασώστες του απάντησαν ότι τα πράγματα είναι «λίγο πιο άγρια» από όσο θα ήθελαν.



Τις σοκαριστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές της 42χρονης κατέγραψε κάμερα σώματος, και τις οποίες εξέδωσε χθες το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό ως μέρος αποδεικτικών στοιχείων από το μοιραίο περιστατικό της 21ης Οκτωβρίου του 2021.

Ο σερίφης σε δήλωσή του αναφέρει ότι συνεχίζονται οι έρευνες, καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Επιπλέον, εξήγησε ότι αναμένονται τα αποτελέσματα από τη βαλλιστική και την εγκληματολογική εξέταση του FBI, καθώς και η ανάλυση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και του DNA.

Σε φωτογραφίες της αστυνομίας, φαίνεται ο Άλεκ Μπάλντουιν αμέσως μετά τα γεγονότα στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού τον περασμένο Οκτώβριο. Ο ηθοποιός εμφανίζεται να συμμορφώνεται με τα αιτήματα των αστυνομικών, δείχνοντας τα χέρια του και γυρίζοντας για να φωτογραφηθεί από αυτούς.

Οι εικόνες κυκλοφόρησαν από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Σάντα Φε ως μέρος μιας σειράς αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων, πλάνα από την κάμερα της αστυνομίας και φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος.

baldwin__2__2
baldwin__3__2
baldwin__1__2


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE



Ειδήσεις σήμερα:

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ δίχασε και το Κογκρέσο: Ποιοι χάρηκαν και ποιοι δυσαρεστήθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης