«Αισιόδοξος» ο Μπάλντουιν, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η οικογένεια της Χάτσινς - «Όλα θα πάνε καλά»

«Αισιόδοξος» ο Μπάλντουιν, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η οικογένεια της Χάτσινς - «Όλα θα πάνε καλά»

Ο ηθοποιός θεωρεί ότι η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση και αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία - «Δεν πάτησα τη σκανδάλη» - Δείτε το μήνυμά του στο Instagram

273864192_2750188668608466_183710484416655652_n
Λίγες ώρες μετά τη μήνυση που υπέβαλε στον Άλεκ Μπάλντουιν η οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας του Rust, Χαλίνα Χάτσινς, που έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός στο σετ των γυρισμάτων, εκείνος στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, ο Άλεκ Μπάλντουιν ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που δείχνει μία φωτεινή επιγραφή στον τοίχο, η οποία γράφει: «Όλα θα πάνε καλά», εκφράζοντας έτσι την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail και του CNBC, ο ηθοποιός βρίσκεται ανάμεσα στους κατηγορούμενος για τον «άδικο θάνατο» της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Η άτυχη διευθύντρια φωτογραφίας τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ο Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο που του το έδωσαν με τη διαβεβαίωση ότι ήταν «νεκρό» – δηλαδή ασφαλές. Όμως το όπλο, περιείχε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μια αληθινή σφαίρα.


Κλείσιμο

«Η Χαλίνα Χάτσινς άξιζε να ζήσει. Οι κατηγορούμενοι είχαν τη δύναμη να αποτρέψουν τον θάνατό της αν έκαναν το καθήκον τους και προστάτευαν την ασφάλεια κάθε ατόμου στο σετ όπου υπήρχαν όπλα. Αγνόησαν καταγγελίες για παραβιάσεις ασφάλειας», τονίζεται μεταξύ άλλων στη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια.

Και ο σύζυγός της, Μάθιου Χάτσινς, έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του ηθοποιού για θάνατο από αμέλεια, ισχυριζόμενος ότι εκείνος είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του New York Times, και ο υπεύθυνος φωτισμού της ταινίας Rust, Σερτζέ Σβετνού κατέθεσε μήνυση εναντίον του Μπάλντουιν και άλλων παραγωγών της ταινίας, για αμέλεια που οδήγησε τελικά, σε θανατηφόρο ατύχημα, αλλά και τραυματισμό του σκηνοθέτη, Τζόελ Σούζα.


Όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κανονικές σφαίρες στο γύρισμα. Το ατύχημα μου προκάλεσε βαριά συναισθηματική δυσφορία που θα με κυνηγά για πάντα. Η σφαίρα παραλίγο να χτυπήσει κι εμένα. Εγώ της κρατούσα το κεφάλι, ενώ πέθαινε. Ήταν φίλη μου, είναι η ένατη ταινία που κάναμε μαζί και δέχτηκα να την αναλάβω για εκείνη, παρά τον χαμηλό μισθό».

Ο ίδιος ο Μπάλντουιν ωστόσο, αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει πως δεν πάτησε την σκανδάλη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος στο αμερικανικό δίκτυο ABC, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Η σκανδάλη δεν πατήθηκε… Δεν πάτησα τη σκανδάλη. Δεν θα σημάδευα ποτέ με όπλο οποιονδήποτε και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη. Ποτέ. Δεν έχω ιδέα πώς έγινε. Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα σε ένα όπλο. Μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να βρίσκεται εκεί».




Ειδήσεις σήμερα:

Πάστορας σε εκκλησία στο Φοίνιξ παραιτήθηκε επειδή είχε τελέσει λάθος... χιλιάδες βαφτίσεις!

Ασθενής σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Χίου

Οικονόμου: Στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων - Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης