Συνωμοτούν με την Καλιρρόη, το Λεωνίδα, την Ξένια και τον Ανδρέα δημιουργώντας τρελές καταστάσεις.
Η Καλλιρόη ζητά από τον αδερφό της να παίξουν βόλεϊ μέσα στο εστιατόριο. Ο Λεωνίδας τρελαίνει τον φίλο του όταν μια γυναίκα τον πλησιάζει και ισχυρίζεται ότι της χρωστά χρήματα.
Η Ξένια αφήνει άφωνη την κολλητή της όταν της λέει ότι θα παντρευτεί δύο άντρες! Ο Ανδρέας κάνει διαλογισμό μέσα στο εστιατόριο και ο κουμπάρος του τα χάνει.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.