Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Μπέττυ Μαγγίρα πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου αλλά και τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου.
«Με την Αθηνά είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα.
Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της…», αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.