Αθηνά Μαξίμου: «Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι γονείς»

Αθηνά Μαξίμου: «Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι γονείς»

Δείτε τι είπε για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την απόφαση γύρω από την απόκτηση ενός παιδιού

maximou
Για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί αλλά και το κίνημα #MeToo, μίλησε η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. 

Η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων: «Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέβη κάτι στη ζωή μου που είχα την αίσθηση ότι είχα χάσει το “εγχειρίδιο”. Ο Αιμίλιος ήταν δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος όταν κάνει μόνο ο ένας ψυχανάλυση. Με τον Αιμίλιο πηγαίνουμε μαζί.

Είμαστε μαζί από το 2005 με τον Αιμίλιο. Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας. Το θέμα είναι να τα βάζεις κάτω με τον άνθρωπό σου και να βλέπεις αν αυτή η κρίση ξεπερνιέται. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Αιμίλιο, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chs73p5n9ckp-st)


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας ενός παιδιού λέγοντας:

«Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία υιοθεσίας ξέρουν ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Πήραμε μια κοινή απόφαση με τον Αιμίλιο ότι έχουμε βάλει μια τελεία σε αυτό. Τα παιδιά μας είναι οι παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να γίνουν γονείς, είναι εγωιστικό να θέλεις σώνει και ντε να αποκτήσεις παιδί.

Δεν μπορώ να πάω 60 χρονών και να θέλω ένα παιδί, το θεωρώ πολύ εγωιστικό, αυτό το παιδί όταν θα είναι 10 χρονών θα έχει ένα γονιό 70». 

Όσον αφορά το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες που συντάραξαν την κοινή γνώμη από το χώρο του θεάματος η ηθοποιός αποκάλυψε: «Φυσικά και έχω ζήσει, και έχω βιώσει, και έχω δει δύσκολες καταστάσεις, και είναι ευοίωνο που άνοιξαν οι γυναίκες την ψυχή τους και έδειξαν το τραύμα τους. Χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα».



Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chs78t3x6aip-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν 29 κρούσματα της υποπαραλλαγής «Omicron2» στην χώρα μας

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρίγκιπας Κάρολος

Συνελήφθη ο Αλβανός φυγάς που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης