ΟΠαναγιώτης Ψωμιάδηςσε συνέντευξή του στο «Happy Day» μίλησε για την πολιτική, τα τηλέφωνα που δεν έλαβε αλλά και τον κορωνοϊό που πέρασε βαριά και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.
«Όλους όσους ευεργέτησα, στα δάχτυλα του ενός χεριού ελάχιστοι σήκωσαν το τηλέφωνο να μου πούνε τι κάνεις Παναγιώτη και πώς είναι η υγεία σου. Δυστυχώς έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο το ’21», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Πέρασα κορωνοϊό βαρύ στο νοσοκομείο, χτύπησα με το μηχανάκι κι είχα τέσσερα πλευρά σπασμένα και ήμουν μήνες κατάκοιτος και κάηκε το αμάξι μου εν κινήσει. Ευτυχώς προλάβαμε και πεταχτήκαμε έξω. Από κανέναν δεν χτύπησε το τηλέφωνο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.