ΟΠαναγιώτης Ψωμιάδηςσε συνέντευξή του στο «Happy Day» μίλησε για την πολιτική, τα τηλέφωνα που δεν έλαβε αλλά και τον κορωνοϊό που πέρασε βαριά και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.
«Όλους όσους ευεργέτησα, στα δάχτυλα του ενός χεριού ελάχιστοι σήκωσαν το τηλέφωνο να μου πούνε τι κάνεις Παναγιώτη και πώς είναι η υγεία σου. Δυστυχώς έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο το ’21», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Πέρασα κορωνοϊό βαρύ στο νοσοκομείο, χτύπησα με το μηχανάκι κι είχα τέσσερα πλευρά σπασμένα και ήμουν μήνες κατάκοιτος και κάηκε το αμάξι μου εν κινήσει. Ευτυχώς προλάβαμε και πεταχτήκαμε έξω. Από κανέναν δεν χτύπησε το τηλέφωνο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.