Φιλαράκια: Ο Μάθιου Πέρι δεν ήθελε να συμμετέχει στην τελευταία σεζόν της σειράς

Φιλαράκια: Ο Μάθιου Πέρι δεν ήθελε να συμμετέχει στην τελευταία σεζόν της σειράς

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός Ντάνι Μπόναντιους, ο ηθοποιός δεν ήθελε να υποδύεται πια τον «Τσάντλερ»

peri-n1
Ο Μάθιου Πέρι έδωσε το «παρών» στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια», ως Τσάντλερ Μπινγκ, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελε, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Friends-Ta-filarakia

Την είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός, Ντάνι Μπόναντιους, μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή του, στο podcast του Ντέιβιντ Γιόντεφ.
Ο Μπόναντιους, υποστήριξε, ότι ο Πέρι δεν ήθελε να συμμετέχει στην τελευταία σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς του NBC.
Ο ίδιος είπε, μεταξύ άλλων:

«Στην τελευταία σεζόν του Friends, o Μάθιου είπε "δεν μπορώ να το κάνω, δεν πρόκειται να το κάνω"». Η αποκάλυψη από τον Μπόναντιους, έρχεται, λίγο πριν ο Πέρι κυκλοφορήσει το βιβλίο του, μέσα στο οποίο θα αποκαλύψει άγνωστα περιστατικά από την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέρι θα αναφερθεί και στη μακροχρόνια μάχη του με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό.

friends
Κλείσιμο

«Θα εμβαθύνει στους εθισμούς του, φυσικά, ενώ θα πάρει θέση και απέναντι στις φήμες για τις σχέσεις του με το υπόλοιπο καστ», επισήμανε η πηγή. «Δεν ήταν τόσο κοντά όσο νομίζει ο κόσμος», είπε άλλη πηγή στο περιοδικό ΟΚ!, και πρόσθεσε: «Φαίνονταν δεμένοι, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπήρχε πολλή ένταση και ζήλια. Ο Ματ φαινόταν να είναι ο πιο περίεργος».

Και η Κόρτνεϊ Κοξ είχε αναφερθεί στις δυσκολίες, που πέρασε ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η ίδια είχε δηλώσει ότι ο συμπρωταγωνιστής της, πίεζε πολύ τον εαυτό του για να μπορέσει να κάνει τον Τσάντλερ «αστείο».

Πιο αναλυτικά, η «Μόνικα» είχε δηλώσει στους Sunday Times: «Ήταν μεγάλη η πίεση που άσκησε στον εαυτό του. Σκέψου πόσο πολύ βασίστηκε σε αυτό για τη δική του αυτοεκτίμηση», ενώ για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Μάθιου Πέρι, η ίδια σχολίασε: «Απλώς ζορίστηκε για λίγο. Νομίζω ότι τα πάει περίφημα τώρα».

matthew-perry-getty



Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Μαριούπολη: Αποτροπιασμός από την επίθεση στο θέατρο όπου «είχαν καταφύγει πάνω από 1.000 άμαχοι»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης