Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πού πήγε με τον Μάκη Παντζόπουλο την Καθαρά Δευτέρα
Μέσα από μία συζήτηση, που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η παρουσιάστρια μίλησε για τη μικρή απόδραση που έκανε με τον σύζυγό της
Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της η παρουσιάστρια.
Μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε και τον προορισμό, που επέλεξαν και αυτός δεν είναι άλλος από τη Χαλκίδα.
Πιο συγκεκριμένα, η αφορμή δόθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος μετέφερε στην οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη», τα χαιρετίσματα του Γιώργου Παπαδάκη. Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα: «Πήγα να φάω και ήταν εκεί ο Γιώργος Παπαδάκης. Μου είπε “στο κορίτσι μου να πεις πολλούς χαιρετισμούς, το αγαπώ πολύ”» και στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τα δικά της φιλιά στον «αέρα».
Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια σχολίασε το εξής:
«Την ώρα που φεύγαμε για Χαλκίδα για να φάμε τους ψαρομεζέδες μας, ο απέναντι, ο γείτονάς μου μού είπε ότι είχε μεγάλη ουρά στο εν λόγω μαγαζί», αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο, ότι πήγε με τον Μάκη Παντζόπουλο στη Χαλκίδα για Καθαρά Δευτέρα.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.