Ο Αλέξης Παππάς δεν είναι πια ζευγάρι με την Αθηνά New York, η οποία ήταν αυτή που κέρδισε τον τελικό του ριάλιτι Bachelor. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, έχει μπει στη ζωή του η Άννα Ζένιου, με τις φήμες για πιθανό ερωτικό δεσμό να οργιάζουν.
Η δεύτερη φιναλίστ του Bachelor δείχνει να έχει ξεχάσει, ότι ο Αλέξης Παππάς την είχε στενοχωρήσει όταν διάλεξε για σύντροφό του, την Αθηνά. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες, οι δυο τους έχουν αποκτήσει πολλές επαφές. Στα γενέθλιά του, ο Αλέξης Παππάς κάλεσε την Άννα Ζένιου, ενώ είχε ταξιδέψει και μέχρι την Κύπρο, για να την επισκεφθεί.
Ο Αλέξης και η Άννα αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν, τι σχέση έχουν, μιλώντας στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Κάνουμε παρέα με τον Αλέξη. Δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι, είναι και κάτι άλλο που σε συνδέει με κάποιον, που είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό και κάνουμε πολλή καλή παρέα. Δεν του πήρα κάποιο δώρο», δήλωσε η Άννα Ζένιου με τον Αλέξη Παππά να συμπληρώνει: «Αφήσαμε το παρελθόν πίσω. Είπαμε να περάσουμε καλά σήμερα και να γιορτάσουμε».
Στην ερώτηση για τη σχέση που έχει με την Αθηνά New York, ο Αλέξης Παππάς απέφυγε να απαντήσει. Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ λέω να γλεντήσουμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε οσονούπω».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.