Η Ελένη Δήμου «στάζει μέλι» για τον άνδρα της: «Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη γη»
«Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο», είπε η τραγουδίστρια σε μια από τις σπάνιες φορές που μιλάει για την προσωπική της ζωή
Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένη ηΕλένη Δήμουκαι μέσα σε όλα εξομολογήθηκε την αγάπη και τρυφερά συναισθήματα που τρέφει για τον σύζυγό της, τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη.
«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη. Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», είπε η Ελένη Δήμου σε μια από τις σπάνιες φορές που μιλάει για τον σύζυγό της.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.