Alpha: Η Ευαγγελία Συριοπούλου πρωταγωνιστεί στα «Νεοκλασικά»
Πρόκειται για τη μεγάλη παραγωγή του Alpha που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας
«Τα Νεοκλασικά», η μεγάλη παραγωγή του Alpha, έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. H κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στα γυρίσματα του «Φίλου μου του Λευτεράκη», μιας από τις αξέχαστες κωμωδίες που θα δούμε στον Alpha και υπογράφουν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά υπό τη σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Αθερίδη.
Η Ευαγγελία Συριοπούλου που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική μεταφορά της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου, μίλησε στην εκπομπή για το ρόλο της Ρένας που ενσαρκώνει.
Η Ρένα είναι μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα και είναι ερωτευμένη με τον Θόδωρο (Θοδωρή Αθερίδη).
Ο Θόδωρος είναι παντρεμένος με τη Φώφη (Φαίη Ξυλά) αλλά επί τρία χρόνια της υπόσχεται ότι θα χωρίσει για να είναι μαζί της.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.