ΗΙσμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την τηλεοπτική της παρέα στο Happy Day, σχολίασαν τα όσα είπε.
Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως «εμένα επικοινωνιακά αυτό που μου λείπει από την Ισμήνη, που φαίνεται ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι και είναι με αντικειμενικά κριτήρια, δεν ξέρω… Είναι σαν να μιλάει και να έχει διαβάσει αυτό που λέει. Δηλαδή σαν να μην έχει συναίσθημα», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει πως δεν έχει «μια ζεστασιά» και πως κουράστηκε με τη συνέντευξη που έδωσε το μοντέλο και κριτής του GNTM.
«Σε τελική ανάλυση αποδεικνύεται ότι μπορεί μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, όπως είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, να μην έχει το χάρισμα της παρουσίασης. Κάποιες το έχουνε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.