Ο γιος του Τζον Λένον δημοπρατεί προσωπικά αντικείμενα του θρυλικού τραγουδιστή ως NFT

Ο γιος του Τζον Λένον δημοπρατεί προσωπικά αντικείμενα του θρυλικού τραγουδιστή ως NFT

Ανάμεσά τους, οι αυθεντικές σημειώσεις του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για την επιτυχία «Hey Jude», 3 κιθάρες Gibson του Τζον Λένον, καθώς και outfits από τις σημαντικότερες εμφανίσεις του

lenon
Ο γιος του θρυλικού Τζον Λένον, Τζούλιαν σκοπεύει να δημοπρατήσει προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή των Beatles ως NFΤ, σε μία προσπάθειά του να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση του πατέρα του.


Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα διατεθούν προς αγορά από το κοινό, περιλαμβάνονται οι αυθεντικές σημειώσεις του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για την επιτυχία «Hey Jude», την οποία και εμπνεύστηκε σε μία συνάντησή του με τον γιο του Τζον Λένον.

The Beatles - Hey Jude
Κλείσιμο

Η τιμή που θα ξεκινούν οι σημειώσεις ανέρχεται στα 30.000. Μαζί με το NFT, διατίθεται μάλιστα, και ένα ακουστικό αρχείο του διάσημου τραγουδιστή του βρετανικού συγκροτήματος, ο οποίος θα αφηγείται την ιστορία γύρω από το τραγούδι.


Ανάμεσα στα συλλεκτικά αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν ως NFT είναι και 3 κιθάρες Gibson, αλλά και δύο σύνολα που φόρεσε ο πατέρας του σε σημαντικές εμφανίσεις.


«Μάζευα όλα αυτά τα αντικείμενα για πάνω από 30 χρόνια. Τα φύλαγα στο θυσαυροφυλάκιο για να μην καταστραφούν, αλλα κουράστηκα να τα βλέπω κλειδωμένα εκεί», δήλωσε ο Τζούλιαν Λένον στο Variety.


Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει ο γιος του Τζον Λένον, White Feather Foundation.



Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη ημέρα αργίας: Πώς θα λειτουργήσουν ΜΜΜ, δημόσιο, σχολεία και καταστήματα

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης