Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα κάνει κατάψυξη ωαρίων

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα κάνει κατάψυξη ωαρίων

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή», είπε η παρουσιάστρια

Kainourgioy
Για ένα θέμα πολύ προσωπικό αποφάσισε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια είχε σήμερα καλεσμένη στην «Super Κατερίνα» την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία θα μιλούσε για το γεγονός ότι έκανε κατάψυξη ωαρίων. Τότε η Κατερίνα αποκάλυψε πως το ίδιο σκοπεύει να κάνει και εκείνη και μάλιστα πολύ σύντομα.

«Θα υποδεχτούμε σε πολύ λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη. Θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι μια διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί και σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων για γυναίκες οι οποίες έχουν περάσει το 35ο της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιο σύντροφο ή δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια και μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη και θέλω να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω πολλές απορίες και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει κι εσάς», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για να συνεχίσει: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή».



Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης