Τάκης Παπαματθαίου: Πώς αντέδρασε όταν του τηλεφώνησε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Τάκης Παπαματθαίου: Πώς αντέδρασε όταν του τηλεφώνησε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού

papamat8aiou222
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στο θέατρο «Ζίνα» οι συντελεστές της παράστασης «Η παγίδα». Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Τάκη  Παπαματθαίου και ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός που ξαφνιάστηκε από το τηλεφώνημα απλά αρκέστηκε να τον ρωτήσει: «Γιατί ρε Πετράν;» και πρόσθεσε: «Μου τηλεφώνησε ο Πέτρος, ε αυτό που του είπα, δεν μιλήσαμε πολύ, ήταν δεν καταλαβαίνω, γιατί ρε Πετράν. Αυτό ήταν το τηλεφώνημα».

Μάλιστα ο Τάκης Παπαματθαίου ρωτήθηκε και για το αν γνωρίζει τον λόγο του τηλεφωνήματος με τον ίδιο να απαντά: «Μάλλον για να δει αν θα το σηκώσω».

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4cblvshhht-sf)

Δύσκολος χαρακτήρας ο Φιλιππίδης
Ο Τάκης Παπαματθαίου σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει για τις καταγγελίες και τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Για να υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες, κάτι θα έχει γίνει. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και όλα θα φανούν στο δικαστήριο. Μην νομίζεις ότι ισχύει αυτό που λένε ότι τα ξέραμε και δεν μιλάγαμε. Τι ξέραμε; Αυτό που ξέραμε είναι ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ήταν δύσκολα και δύστροπα, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά με αυτά που καταγγέλθηκαν. Φυσικά δεν είναι καλό να υπάρχουν, αλλά είναι θέμα άσχημου χαρακτήρα».

Κλείσιμο
Για τον Φιλιππίδη είχε πει: «Με είχε πάρει τηλέφωνο. Τον ρώτησα μόνο πώς έγιναν όλα αυτά, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Το θέμα είναι πώς το χειρίζεται ο καθένας. Ο Φιλιππίδης έχει ένα πολύ δύσκολο χαρακτήρα, το οποίο εγώ και άλλοι συνάδελφοι το γνωρίζαμε και προσωπικά ήξερα να τον χειριστώ».


Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης