Καίτη Φίνου: Θύμα απάτης η ηθοποιός, άγνωστοι «άδειασαν» τον τραπεζικό της λογαριασμό

Καίτη Φίνου: Θύμα απάτης η ηθοποιός, άγνωστοι «άδειασαν» τον τραπεζικό της λογαριασμό

Finou
Θύμα απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου, η οποία είδε τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό να «κάνουν φτερά». Η ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» και εξήγησε πως επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία ήταν σχεδόν ίδια με την ιστοσελίδα της τράπεζας. Η ίδια τόνισε ωστόσο πως ευτυχώς στον λογαριασμό της δεν είχε πολλά χρήματα, μόνο αυτά για τα έξοδα της εβδομάδας.

«Και που να μη μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες. Έβγαλα λόγω κορωνοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε λίγα λεπτά πριν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου. Θα κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες. Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας. Δε θα το άνοιγα αν δεν έγραφε πως ήταν η τρίτη ειδοποίηση και πως η χρεωστική μου κάρτα τέθηκε σε αναστολή. Πήγα στην τράπεζα χθες. Δεν τα ήξερα, τα έμαθα. Ξέρουν που χτυπάνε», είπε, μεταξύ άλλων, η Καίτη Φίνου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgwsvv53svs1-st)


Ειδήσεις σήμερα

Στην τροχιά της «Omicron» σχολεία, Δημόσιο και ιδιωτικός τομέας: Οι αλλαγές στα πρωτόκολλα - Τι ισχύει για πιστοποιητικά, άδειες και τηλεργασία

«Σαρώνει» την Ευρώπη η μετάλλαξη Omicron: Πάνω από 650.000 κρούσματα σε 24 ώρες σε Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία

Πατέρας στη Ρωσία ξυλοκόπησε παιδεραστή που παρενόχλησε στο ασανσέρ την 15χρονη κόρη του - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης