«Υποφέρει» η Κλόε Καρντάσιαν» - Τι πόσταρε για το σκάνδαλο με τον Τρίσταν Τόμπσον

«Υποφέρει» η Κλόε Καρντάσιαν» - Τι πόσταρε για το σκάνδαλο με τον Τρίσταν Τόμπσον

Ο μπασκετμπολίστας απάτησε την Αμερικανίδα σταρ και παραδέχεται ότι έκανε σεξ με την Maralee Nichols - Αρνείται, όμως, ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της

tompson
Δύσκολο και ψυχοφθόρο ήταν το 2021 για την Κλόε Καρντάσιαν, ειδικά σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.



Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2022, η 37χρονη επιχειρηματίας, συνιδρύτρια της Good American, τονίζει ότι τους τελευταίους μήνες βίωσε «οδυνηρές στιγμές» εξαιτίας του πρώην συντρόφου της, Τρίσταν Τόμπσον, με τον οποίο, μάλιστα, έχει αποκτήσει μία κόρη, την τρίχρονη πλέον Τρου Τόμπσον.



Κλείσιμο
Το σκάνδαλο με τον Τρίσταν Τόμπσον ξέσπασε πριν λίγο καιρό, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν τον επιτυχημένο μπασκετμπολίστα να έχει αποκτήσει παιδί με την 31χρονη πέρσοναλ τρέινερ Maralee Nichols. Το θέμα είναι ότι οι δυο τους ήρθαν σε επαφή, όσο ο σταρ του NBA βρισκόταν σε σχέση με την Κλόε! Ο 30χρονος αρνείται ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Maralee Nichols.

H Κλόε Καρντάσιαν, ο Τρίσταν Τόμπσον και η κόρη τους, Τρου Τόμπσον:

7a3a04607bbb4bffb5a386993ad693ab_md


Η ανάρτηση της Κλόε Καρντάσιαν:

αναρτηση


«Θα υπάρξουν πολύ οδυνηρές στιγμές στη ζωή σας, που θα αλλάξουν ολόκληρο τον κόσμο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτές οι στιγμές θα σας στεναχωρήσουν. Θα σας κάνουν, όμως, πιο δυνατούς, πιο έξυπνους και πιο ευγενικούς. Προσέξτε μόνο μην γίνετε κάποιος που δεν είστε εσείς. Ουρλιάξτε, αν το έχετε ανάγκη. Έπειτα, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και συνεχίστε τη ζωή σας» αναφέρει η Κλόε Καρντάσιαν στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η 37χρονη διάσημη Αμερικανίδα δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια την απιστία του Τόμπσον. Ωστόσο, πιθανότατα σύντομα θα μιλήσει στις κάμερες για τον άπιστο πρώην της, δεδομένου ότι σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά της οικογένειας Καρντάσιαν στο τηλεοπτικό δίκτυο Hulu.

Από την πλευρά της, η εντυπωσιακή Maralee Nichols μηνύει τον Τρίσταν Τόμπσον, επειδή δεν αποδέχεται ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας «Page Six», η Nichols ισχυρίστηκε ότι εκείνη και ο Τρίσταν Τόμπσον έκαναν σεξ το Σαββατοκύριακο, όπου ο μπασκετμπολίστας γιόρταζε τα 30α γενέθλιά του και ενώ εκείνος έβγαινε ακόμα με την Κλόε Καρντάσιαν. Η συγκεκριμένη σεξουαλική επαφή δεν αποτέλεσε απλά μερικές στιγμές απόλαυσης, αφού είχε ως αποτέλεσμα η Maralee Nichols να μείνει έγκυος!




Ο Τρίσταν Τόμπσον παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη Nichols, αλλά αρνείται ότι είναι ο πατέρας του νεογέννητου γιου της, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2021. Η παίκτης της Σακραμέντο Κινγκς  θέλει να πραγματοποιηθεί τεστ πατρότητας. Ωστόσο, δεν έχει ακόμα γίνει κανένα τεστ DNA.

Παρόλο που ο 30χρονος μπασκετμπολίστας -πατέρας δύο παιδιών, της τρίχρονης Τρου Τόμπσον, την οποία απέκτησε με την Κλόε Καρντάσιαν, και του πεντάχρονου Πρινς Τόμπσον, καρπού του έρωτά του με το μοντέλο Τζόρνταν Κρεγκ- δεν έχει ακόμη σχολιάσει τίποτα για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ίδιο, η Maralee Nichols έσπασε τη σιωπή της, όταν δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το αγοράκι της.

«Αντί να σπαταλάω την ενέργειά μου σε οτιδήποτε αρνητικό, επιλέγω να αποδεχτώ ότι είμαι μητέρα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον γιο μου. Δεν θέλω περαιτέρω προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, ούτε μία ρομαντική σχέση με τον Τρίσταν. Στόχος μου είναι να μεγαλώσω τον γιο μας σε ένα ασφαλές, υγιές, στοργικό και ιδιωτικό περιβάλλον» με αυτά τα λόγια συνοδεύει την τρυφερή ανάρτησή της η όμορφη personal trainer.

Η φωτογραφία της Maralee Nichols με το νεογέννητο γιο της:

νικολσ




Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί ένας 27χρονος και μία 23χρονη από το τροχαίο στην Κατεχάκη

Σάλος από δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας για την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ


Οι μαντινάδες που άκουσε ο Μητσοτάκης στα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης