Η Κλόε Καρντάσιαν ψάχνει παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το δεύτερο παιδί της

Η Κλόε Καρντάσιαν ψάχνει παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το δεύτερο παιδί της

Η σταρ του KUWTK δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Τρίσταν Τόμπσον - Οι γιατροί τήν συμβούλευσαν να μην προχωρήσει σε δεύτερη εγκυμοσύνη

khloe_tristan_2
Παρένθετη μητέρα για να μεγαλώσει την οικογένεια της με τον Τρίσταν Τόμπσον αποκάλυψε πως ψάχνει η Κλόε Καρντάσιαν στο τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».



Η 36χρονη τηλεπερσόνα στο παρελθόν είχε μοιραστεί σε συνέντευξη της στο E! την κοινή επιθυμία, που είχε με τον σύντροφο της να καταψυχθούν ωάρια, προκειμένου να υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας κύησης στο μέλλον. Οι γιατροί, όμως, συμβούλευσαν την Κλόε να μην προχωρήσει σε άλλη εγκυμοσύνη.

«Μου είπαν ότι δε θα ήταν έξυπνη ιδέα να κυοφορήσω το δεύτερο παιδάκι μου, γιατί θα ήταν μεγάλο ρίσκο», εξηγεί. «Μου πρότειναν να σκεφτώ το ενδεχόμενο μιας παρένθετης μητέρας. Ο Τρίσταν κι εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα», αποκάλυψε η Κλόε Καρντάσιαν, ακολουθώντας τα χνάρια της αδερφής της, Κιμ, η οποία απέκτησε δύο παιδάκια με παρένθετη μητέρα.

Khloé Searches for Her Surrogate: "KUWTK" Katch-Up (S20, Ep8) | E!


Η διαδικασία όμως, δεν είναι απλή και αυτό αγχώνει την Κλόε Καρντάσιαν, η οποία ανησυχεί μήπως δεν επιλέξει τον κατάλληλο άνθρωπο για να κυοφορήσει το παιδί της. Πανικοβλήθηκε ιδιαίτερα, όταν ο γιατρός τήν ενημέρωσε πως αν προκύψει κάτι απρόοπτο, η παρένθετη μητέρα έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει την εγκυμοσύνη. Για παράδειγμα, αν ο υπέρηχος δείξει ότι περιμένει δίδυμα.

Το ζευγάρι, όμως, δείχνει διατεθειμένο να προσπαθήσει, με τους δυο τους να έχουν λύσει πλέον τις διαφορές τους -μετά και την τελευταία απιστία του Τρίσταν Τόμπσον- και γυρίζει σελίδα στη σχέση του, προσπαθώντας να αποκτήσουν ένα αδερφάκι για τη μικρή Τρου.

Κλείσιμο






Ειδήσεις σήμερα: 

Απελευθερώθηκαν οι μετακινήσεις: Ξεκίνησε η έξοδος από τις πόλεις - Κίνηση σε λιμάνια και διόδια

Βεβαιώσεις μετακίνησης: Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται, μετά την άρση του lockdown

Οι πρώτες ώρες στην αγορά χωρίς SMS και τον φόβο προστίμων - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης