Με τα κρούσματα στη χώρα να αυξάνονται καθημερινά, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που βρίσκονται να είναι θετικοί στον κορωνοϊό.
Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα που «χτύπησε» η πανδημία βρίσκεται πλέον και αυτό της Δέσποινας Βανδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπτώματά της μέχρι στιγμής είναι ήπια και έχει μπει ήδη σε καραντίνα, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Με αυτά τα δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στον τελικό του J2US, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι νοσεί και ο Χάρης Βαρθακούρης.
Πληροφορίες από τον Alpha αναφέρουν ότι γίνονται όλα τα απαραίτητα τεστ, προκειμένου ο τελικός να διεξαχθεί κανονικά.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.