Άγγελος Μπράτης: «Δεν με νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια» - Απογοητευμένη η Καινούργιου με τις δηλώσεις του

Άγγελος Μπράτης: «Δεν με νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια» - Απογοητευμένη η Καινούργιου με τις δηλώσεις του

 «Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη», αναφέρει η παρουσιάστρια

bratiskainourgiou
Μετά την ολοκλήρωση του 4ου κύκλου του GNTM, ο Άγγελος Μπράτης προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο κριτής του διαγωνισμού μόδας απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όμως οι δηλώσεις του απογοήτευσαν την Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια τότε, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και τοποθετήθηκε πάνω στις δηλώσεις του σχεδιαστή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cglpyij9jzgh-st)


«Μου είναι πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης, με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μία απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια», δήλωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον εαυτό της, υποστηρίζοντας πως και η ίδια έχει τύχει να ψωνίσει τόσο από μεγάλους οίκους όσο και από καλάθια.

«Έχω ψωνίσει και από καλάθια και μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά θα το πω. Υπάρχουν κυρίες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες. Καλώς ή κακώς, κρινόμαστε από τα νούμερα της τηλεθέασης και γι' αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν πάνε καλά, μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις, όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ. Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη», εξήγησε.





Ειδήσεις σήμερα:

«Σας αγαπώ»: Το μήνυμα που έσωσε την 19χρονη που βρέθηκε γυμνή στο υπόγειο του απαγωγέα της στη Γιούτα

Λογομάχησαν, έβγαλαν όπλα κι άρχισαν να πυροβολούν σε καφενείο στο Ηράκλειο

Το Ελεγκτικό Συνέδριο δίνει το «πράσινο φως» για το καζίνο στο Ελληνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης