Για τη δικαστική διαμάχη, στην οποία τον οδήγησε η επιτυχία «Μετακομίζω γιατί χωρίζω», αλλά και τις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του μίλησε ο Αντύπας.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στις συνεργασίες, τις οποίες έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες.
«Ξεχωρίζω τις συνεργασίες μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου. Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε. Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992, δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη, όπου βρέθηκε εμπλεκόμενος για τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Μετακομίζω γιατί χωρίζω».
«Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ και πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου», είπε ο τραγουδιστής.
Τέλος, αποκάλυψε το αγαπημένο του κομμάτι, που έγινε μάλιστα, γρήγορα επιτυχία, το «Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου».
«Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”. Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, όπως του είχα υποσχεθεί. Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο», δήλωσε κλείνοντας.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.