Γιάννης Ζουγανέλης: Η απάντησή του στο αν είναι έγκυος η κόρη του

Γιάννης Ζουγανέλης: Η απάντησή του στο αν είναι έγκυος η κόρη του

Ο γνωστός ηθοποιός θέλει να γίνει παππούς και δεν το κρύβει

giannis_zouganelis_eleonora
Οι φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Ζουγανέλη έγκυο φουντώνουν και ο πατέρας της ρωτήθηκε σχετικά όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Παγίδα».

«Δεν είναι έγκυος. Μακάρι να γίνω παππούς. Δεν ξέρω πώς ακούστηκε, αυτά είναι στην αυθαιρεσία αυτών που γράφουν», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης. «Όταν το διάβασα είπα: “Λες; Μακάρι Θεέ μου! Μακάρι να μείνει έγκυος”» κατέληξε με χαμόγελο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf92sekv8hlt-st)


Η ίδια η Ελεονώρα Ζουγανέλη είχε πει τον προηγούμενο μήνα για το θέμα«Δεν ξέρω γιατί το θέμα αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα, πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί αυτό. Γράφονται τέτοια πράγματα, αρχίζουν να ανακυκλώνονται και μετά θεωρούνται δεδομένα. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Έπρεπε να είμαι αρκούδα. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα».

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου είχε πει: «Η Ελεωνόρα δεν είναι έγκυος, διαβάζω τυχαία τα δημοσιεύματα και πάω και την ρωτάω».

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στα γυρίσματα του Rust: Η Χιλάρια Μπάλντουιν σπάει τη σιωπή για τον θανατηφόρο πυροβολισμό του συζύγου της Άλεκ

GNTM 4: Η δοκιμασία «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πρωταγωνιστής» έστειλε εκτός τον Θάνο - Δείτε βίντεο

Επεισόδια στο Γουέστ Χαμ-Τότεναμ: Τρομερό ξύλο μεταξύ οπαδών στο Λονδίνο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης