Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για όλους και για όλα

zoyganeli
Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κυοφορεί το πρώτο της παιδί.

Υποστήριξε πως οι εν λόγω φήμες πάντα υπήρχαν και ίσως ο πρόσφατος γάμος της να τις πυροδότησε ξανά. «Δεν ξέρω γιατί το θέμα αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα, πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί αυτό. Γράφονται τέτοια πράγματα, αρχίζουν να ανακυκλώνονται και μετά θεωρούνται δεδομένα. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Έπρεπε να είμαι αρκούδα. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce7s0xrz8v5l-st)


Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως αρχικά είχε άγχος στο «The Voice». Όμως, όταν το ξεπέρασε, απόλαυσε πραγματικά τον χρόνο της στο talent show.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει πλέον αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και έχει αντικατασταθεί από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε, λοιπόν, για την απουσία εκπροσώπησης του έντεχνου καλλιτεχνικού στερεώματος από τον φετινό διαγωνισμό, εκείνη απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν απόλυτα στεγανά. Το τραγούδι δεν χωρίζεται σε έντεχνο και όχι έντεχνο. Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν ένα είδος μουσικής σαν το δικό μου και που θα ήθελαν να συνεχίσουν αυτό που κάνω εγώ, μπορούν να το κάνουν είτε βρίσκομαι εγώ εκεί ως παρουσία είτε όποιος βρίσκεται».





Ειδήσεις σήμερα:

Λογαριασμοί ρεύματος: Το όφελος για τα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα

Βραβεία MTV: Η «γυμνή» Μέγκαν Φοξ, ο καβγάς του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και η αειθαλής Τζένιφερ Λόπεζ

ΔΕΘ: Μέτρα 2 δισ. για τις επιχειρήσεις και υψηλή Ανάπτυξη -Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης