ΟΌμηρος Ευστρατιάδης μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο.
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν τον έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν εγώ βιάσω μία κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις, πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή; Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό», τόνισε οΌμηρος Ευστρατιάδηςκαι πρόσθεσε:
«Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη. Αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μην βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, γιατί είναι φοβερός ηθοποιός. Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:
Μετά την προβολή του βίντεο με τα λεγόμενα του Όμηρου Ευστρατιάδη, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Όταν λέμε αξιώθηκα να κάνω κάτι, από τα λίγα ελληνικά που ξέρω, είναι το αξιώθηκα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν τον έχω άξιο να κάνει βιασμό; Γιατί; Είναι σπουδαίο πράγμα; Έχω πάθει…Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Και λέει ότι θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του».
«Ντροπή, ντροπή! Μας ακούνε και τα θύματα, σιωπή!», πρόσθεσε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη.
Ο Γιώργος Λιάγκας προτίμησε να μην τοποθετηθεί επί του θέματος.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.