Αντζελίνα Τζολί - Weeknd: Το τρίτο -και φαρμακερό- ραντεβού που τροφοδοτεί τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο - Φωτογραφίες

Αντζελίνα Τζολί - Weeknd: Το τρίτο -και φαρμακερό- ραντεβού που τροφοδοτεί τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο - Φωτογραφίες

Η τρίτη τους δημόσια εμφάνιση σχεδόν επιβεβαιώνει τις φήμες για την σχέση τους

jolie
Ένα τρίτο ραντεβού έρχεται να πυροδοτήσει κι άλλο τις φήμες για το νέο ειδύλλιο της showbiz. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον ράπερ The Weeknd.

Οι δυο τους εθεάθησαν ξανά μαζί, στη Σάντα Μόνικα, όπου και δείπνησαν σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ηθοποιός και ο ράπερ έμειναν στο εστιατόριο για περίπου τρεις ώρες, ενώ ζήτησαν επιπλέον από τον υπεύθυνο του εστιατορίου να καθίσουν σε έναν πιο ιδιωτικό χώρο, όπου δεν θα γίνονταν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.



Αν και δεν έφτασαν μαζί στο ραντεβού τους, είναι η πρώτη φορά που έφυγαν μαζί με το πολυτελές αυτοκίνητο του Weeknd, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι η βραδιά τους έχει και συνέχεια. Στα προηγούμενα δύο ραντεβού τους, η Αντζελίνα Τζολί είχε φύγει ξεχωριστά από τον ράπερ.

Κλείσιμο


Είναι λοιπόν, λογικό, οι φήμες για μία νέα σχέση να έχουν οργιάσει, αφού μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, είναι η πρώτη φορά που η Αντζελίνα Τζολί εμφανίζεται δημόσια -και μάλιστα παραπάνω από μία φορά- με κάποιον άντρα.



Η πρώτη φορά, που οι δυο τους έκαναν κοινή έξοδο ήταν κατά τις αρχές Ιουλίου, όπου δείπνησαν ξανά μαζί. Τότε όμως, όλοι μιλούσαν για κάποια πιθανή συνεργασία μεταξύ τους, αφού γνώριζαν ότι ο ράπερ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την υποκριτική. Τα συχνότερα όμως, τετ-α-τετ και η «σιγή ιχθύος» που τηρούν και οι δύο στις φήμες, που κυκλοφορούν δίνουν ακόμη περισσότερη τροφή για σχόλια...




Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Στη Μπούντεσταγκ η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής

Γερμανικές εκλογές: Δύο νικητές ή δύο ηττημένοι; - Πρώτο το SPD, αλλά ακόμα και το κόμμα της Μέρκελ μπορεί να βγάλει καγκελάριο

Κορωνοϊός - Θωμαΐδης: Έρχεται αύξηση 200 με 250 κρουσμάτων ημερησίως στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης