Αντζελίνα Τζολί - The Weeknd: Εμφανίστηκαν στην ίδια συναυλία στο Λος Άντζελες - Δείτε φωτογραφία

Αντζελίνα Τζολί - The Weeknd: Εμφανίστηκαν στην ίδια συναυλία στο Λος Άντζελες - Δείτε φωτογραφία

Οι φήμες που τους θέλουν μαζί συνεχώς ενισχύονται - Κανείς τους δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα

jolie
Η «φημολογούμενη» σχέση της Αντζελίνα Τζολί με τον διάσημο ράπερ The Weeknd έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media το τελευταίο διάστημα.

H ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα μαζί του σε ένα ιταλικό εστιατόριο για δείπνο με τα δημοσιεύματα να «παίρνουν φωτιά» μιλώντας για ένα νέο ειδύλλιο.

Μία νέα εμφάνισή τους έρχεται να ενισχύσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί. Η Αντζελίνα Τζολί και ο The Weeknd εμφανίστηκαν την Κυριακή στην ίδια ιδιωτική συναυλία στο Λος Άντζελες, όμως όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που τράβηξαν οι θαυμαστές τους, ήταν σε διαφορετικές παρέες.



Η ηθοποιός συνοδευόταν από τις δύο κόρες της, Ζαχάρα και Σίλοχ, ενώ ο ράπερ βρισκόταν εκεί με μία παρέα φίλων του. Δεν είναι γνωστό αν οι δυο τους είχαν κάποια επαφή κατά την διάρκεια της συναυλίας. 

Η προσωπική ζωή της Τζολί μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ παραμένει ένα «μυστήριο», καθώς η ηθοποιός δεν έχει παρουσιάσει επίσημα κάποιον νέο σύντροφο. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της μετά τις εμφανίσεις της με τον ράπερ, αλλά και την επίσκεψή της στο σπίτι του πρώην της, Τζόνι Λι Μίλερ.

Κλείσιμο


Από την άλλη μεριά, ο The Weeknd δηλώνει «ελεύθερος» από το 2019 μετά τον οριστικό του χωρισμό από το μοντέλο, Μπέλα Χαντίντ, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.




Ειδήσεις σήμερα:

Σεπόλια: Απόπειρα πνιγμού 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του

Εμβολιασμοί: 6 απαντήσεις στους αρνητές - Γιατί πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο

Έρευνα: Μόνο ο πλήρης εμβολιασμός προστατεύει από τη μετάλλαξη Δέλτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης