«Τεμαχίζοντας» την Ντόντα: Πολωνή τραγουδίστρια πουλάει... ψηφιοποιημένα κομμάτια του σώματός της!

«Τεμαχίζοντας» την Ντόντα: Πολωνή τραγουδίστρια πουλάει... ψηφιοποιημένα κομμάτια του σώματός της!

Η Ντορότα Ραμπζτέβσκα -γνωστή ως Ντόντα- βγάζει στο «σφυρί» συνολικά 406 σημεία του σώματος της - «Τα τρισδιάστατα σημεία μου με φέρουν πιο κοντά με τους θαυμαστές μου» λέει

nft-0
Πολωνή τραγουδίστρια βγάζει τον εαυτό της σε... δημοπρασία στο διαδίκτυο, πουλώντας ψηφιοποιημένα κομμάτια του εαυτού της σε NFTs, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα χείλη της, τις θηλές, αλλά και το σημείο G.

Πρόκειται για την δημοφιλή τραγουδίστρια Ντορότα Ραμπτζέβσκα -γνωστή ως Ντόντα- η οποία αποφάσισε να βγάλει χρήματα από το διαδίκτυο σκανάρωντας 406 διαφορετικά σημεία του σώματός της σε 3D, προσφέροντας έτσι ποικιλία για κάθε γούστο.

nft-1
nft-2


Η εταιρεία «Fanadise», που έχει αναλάβει την πώληση των NFTs της, είπε σε ανακοίνωσή της: «Τώρα οι θαυμαστές της θα μπορούν να γίνουν κάτοχοι τουλάχιστον ενός από τα 406 μοναδικά σημεία της Ντόντα. Θα μπορούν να απολαύσουν είτε την αριστερή της πατούσα, είτε κάποιο από τα δάχτυλά της, το αριστερό της στήθος, ακόμη και το καθηλωτικό της χαμόγελο».

nft-3
nft-5
Κλείσιμο


Οι τιμές ξεκινούν από 145 δολάρια για τα πιο κοινά σημεία του σώματός της, ενώ τα πιο περιζήτητα μπορούν να φτάσουν το εξωφρενικό ποσό των 73.000 δολαρίων.

nft-4
nft-6


Η πρωτοφανής κίνηση της Ντόντα φέρνει κυριολεκτικά την επανάσταση στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, αφού γίνεται ο πρώτος άνθρωπος παγκοσμίως που πουλά -και μάλιστα με το αζημίωτο- τον εαυτό του στον χώρο των NFTs.

«Στόχος μου είναι να ενισχύσω τη σύνδεση των διασήμων με τους θαυμαστές τους, να μπορούν να τους "αγγίξουν" διανοητικά, και φυσικά με τον τρόπο που εκείνοι θέλουν», δήλωσε η Ντόντα. «Αγαπώ τα τρισδιάστατα σημεία μου, μπορούν να με φέρουν πιο κοντά με τους ανθρώπους», συνέχισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός

Πόλα Τζόουνς: Γιατί η «κατήγορος» του Μπιλ Κλίντον τα βάζει τώρα με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης