Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια

Θρήνος για τον διάσημο σχεδιαστή μόδας και σκηνοθέτη - Ο 72χρονος δημοσιογράφος «πέθανε από φυσικά αίτια μετά από μακρά ασθένεια», σύμφωνα με  ανακοίνωση της οικογένειας

TOM_FORD_2
Θρήνος για τον διάσημο σχεδιαστή μόδας και σκηνοθέτη Τομ Φορντ, ο οποίος έχασε τον 72χρονο σύζυγό του από φυσικά αίτια το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δημοσιογράφος μόδας Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ πέθανε γαλήνια στο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, έχοντας στο πλευρό του τον 60χρονο σχεδιαστή και τον 8χρονο γιο του ζευγαριού. Ο 72χρονος «πέθανε από φυσικά αίτια μετά από μακρά ασθένεια», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο Τομ Φορντ γνώρισε τον Μπάκλεϊ σε μια επίδειξη μόδας το 1986. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014, όταν ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών έγινε νόμιμος στις ΗΠΑ και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Αλεξάντερ Τζον «Τζακ» Μπάκλεϊ Φορντ, που θα κλείσει τα 9 την ερχόμενη Πέμπτη.

Όταν ο Μπάκλεϊ παρέλαβε το βραβείο για το A Single Man εκ μέρους του Φορντ:

Tom Ford's Partner Accepts for A Single Man at the 21st Annual GLAAD Media Awards in LA


Ο Ρίτσαρντ, που είχε υποβληθεί το 1989 σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του φάρυγγα, μεγάλωσε στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία, και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ στο Μόναχο. Ως δημοσιογράφος, εργάστηκε για πολλά έντυπα όπως το New York Magazine, το Women's Wear Daily, το Vanity Fair, το Mirabella, την ιταλική Vogue και το Vogue Hommes International, όπου διετέλεσε και αρχισυντάκτης.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι διατηρούσε σπίτια στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη (τόπος καταγωγής του Μπάκλεϊ) και τη Σάντα Φε (τόπος καταγωγής του Φορντ). Ο 60χρονος σχεδιαστής εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στο Met Gala, όπου πόζαρε μαζί με την Μπίλι Άιλις, την Άνα Γουίντουρ, τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τη Ναόμι Οσάκα.



Ο Τομ Φορντ, πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, λάνσαρε την πολυτελή φίρμα του το 2005, έρχοντας προηγουμένως εργαστεί ως creative director στην Gucci και την Yves Saint Laurent.

Ο 60χρονος τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το σημάδι του και τον χώρο του κινηματογράφου, με τις εξαιρετικές ταινίες A Single Man (2009) και Nocturnal Animals (2016).


Ειδήσεις σήμερα

Eκλογές στον Καναδά: Nίκη αλλά όχι πλειοψηφία για τους Φιλελεύθερους του Τριντό

Δένδιας για παρενόχληση πλοίου στην Κρήτη: Η τουρκική συμπεριφορά έχει ξεφύγει από κάθε πλαίσιο λογικής

Ανοίγει 30 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα για την 3η δόση - Ποιους θα αφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης