Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους απέρριψε την πρόταση. Όπως αποκάλυψε, ο ρόλος δεν ταίριαζε καθόλου στην προσωπικότητά του.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στο Κόκκινο Ποτάμι συζητήθηκε να κάνω τον ρόλο ενός Τούρκου. Δεν το λέω καθόλου ρατσιστικά. Ο τουρκικός λαός γέννησε τίμιους ανθρώπους, παγκοσμίας ανθρωπιστικής αξίας. Δεν ήθελα, όμως, να παίξω τον ρόλο ενός Τούρκου, που βασανίζει και κόβει τη γλώσσα των Ποντίων, έστω και ψυχολογικά. Είναι προσωπικό θέμα αυτό».
«Όπως όταν μου ζητήθηκε να κάνω έναν ρόλο, που θα έπρεπε να κάνω κακό σε ένα παιδάκι, συγκινήθηκα και αρνήθηκα τον ρόλο, επειδή αγαπάω πολύ τα παιδιά, έτσι και τώρα. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ», εξήγησε.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.