H Cardi B ήρθε στην οικογένεια του Fast & Furious «για να μείνει»

H Cardi B ήρθε στην οικογένεια του Fast & Furious «για να μείνει»

Η ράπερ θα κάνει την εμφάνιση της στο F9, υποδυόμενη την Leysa

cardi
Την συμμετοχή της Cardi B στο νέο Fast & Furious 9 αποκάλυψε πρόσφατα ο Βιν Ντίζελ σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ενώ ανέφερε πως θα συμμετάσχει και στην επερχόμενη ταινία F10.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος, που θα συνεργαστεί με την ράπερ στην επερχόμενη ταινία F9, όπου θα υποδυθεί την Leysa. «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, που μπορούμε να εξελίξουμε τον χαρακτήρα της και να τον επεκτείνουμε. Έφτασε ακριβώς πάνω στην ώρα. Ήρθε στην οικογένεια του F9 ακριβώς την στιγμή που έπρεπε», δήλωσε ο Βιν Ντίζελ.

FAST AND FURIOUS 9 "Cardi B Meets Vin Diesel" Trailer (2021)


Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζάστιν Λιν συμφωνεί με τον ηθοποιό, καθώς σε πρόσφατη δήλωση του είπε: «Λατρεύω την Cardi. Εμφανίστηκε και μέσα σε μόλις ένα λεπτό, έγινε μέλος της οικογένειάς μας. Θα μπορούσε να συνεργάζεται μαζί μας κάθε μέρα». Επίσης, ανέφερε πως η ράπερ φάνηκε να έχει πολύ καλή χημεία με το υπόλοιπο καστ: «Εκείνη και ο Βιν μίλησαν πολύ για τον χαρακτήρα της, γιατί στην πραγματικότητα είναι απολύτως ενσωματωμένη στο συνολικό περιβάλλον της ταινίας. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, που θα εξερευνήσω την Leysa».



Η ίδια δήλωσε πως ο συγκεκριμένος ρόλος ταιριάζει πολύ στον χαρακτήρα της, ενώ τόνισε πως νιώθει περήφανη, που κατάφερε να μπει στο συγκεκριμένο franchise μετά την συμμετοχή της στο Hustlers το 2019 στο πλευρό των Τζένιφερ Λόπεζ και Κώνστανς Γου. «Μου αρέσει το γεγονός ότι εκπροσωπώ μία τόσο ισχυρή, δυνατή γυναίκα. Νομίζω πως μου ταιριάζει. Θυμάμαι, όταν είδα τον Ludacris Fast & Furious, τον Tego Calderon και τον Don Omar. Με έκαναν να πιστέψω πως έχω κι εγώ ελπίδες», ανέφερε μεταξύ άλλων η Cardi B.



Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για συμμετοχή της ράπερ και στην επόμενη ταινία του δημοφιλούς franchise, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Βιν Ντίζελ, όμως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περαιτέρω πληροφορίες.







Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης

Άρση μέτρων: Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Έλτον Τζον: Πολύ ακμαίος για να εγκαταλείψει την ενεργό συναυλιακή δράση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης