Cardi B: Ξεσπά για τις κριτικές που δέχτηκε για την εμφάνιση της στα Grammy

Cardi B: Ξεσπά για τις κριτικές που δέχτηκε για την εμφάνιση της στα Grammy

Το σόου θεωρήθηκε πολύ προκλητικό - Τι απάντησε

1f3cf482-a663-42cc-823a-6c5d985c9b02_41d3f555__1_

Η Cardi B απαντάει στην κριτική, που δέχτηκε από τους γονείς του νεαρού κοινού της σχετικά με την προκλητική της εμφάνιση τη βραδιά των βραβείων Grammy.  Η 28χρονη μουσικός ανέβασε τη θερμοκρασία, καθώς παρουσίασε με την επίσης ράπερ Megan Thee Stallion, τη χορογραφία της για το τραγούδι τους WAP. Οι δύο γυναίκες έδωσαν ένα ανεπανάληπτο show χορεύοντας σε έναν στύλο ή μπλέκοντας τα πόδια τους μεταξύ τους ξαπλωμένες σε ένα κρεβάτι, με τους θαυμαστές τους να μην ξέρουν αν πρέπει να εστιάσουν πρώτα στο χορό τους ή στην οθόνη πίσω τους, που ταυτόχρονα πρόβαλλε διάφορα στιγμιότυπα. 

Cardi B - Up WAP feat. Megan Thee Stallion (Live from the 63rd GRAMMYs ®️ 2021)



Η παρουσίαση του τραγουδιού τους, βέβαια, δεν προκάλεσε σε όλους τις ίδιες "θετικές" αντιδράσεις. Καθώς το κοινό τους αποτελείται και από νεαρές ηλικίες, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις σχετικά με την προκλητικότητα του show τους. 

0_BESTPIX-63rd-Annual-GRAMMY-Awards-Telecast
Κλείσιμο

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (Federal Communications Commission -FCC) έλαβε πολλά παράπονα από ανθρώπους, οι οποίοι παρακολούθησαν το event. Μάλιστα, η Cardi B βρέθηκε στο στόχαστρο και από φανς της στο Instagram, με έναν από αυτούς να αναρωτιέται: "Γιατί λες ότι κάνεις μουσική για να ενδυναμώσεις το γυναικείο φύλο, αλλά δεν επιτρέπεις στην κόρη σου να ακούει τη μουσική σου; Δε θες να ενδυναμώσεις και την κόρη σου;" . Σε απάντηση, η τραγουδίστρια έγραψε: "Δεν κάνω μουσική για παιδιά. Κάνω μουσική για ενήλικες. Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για το τι θα ακούσουν ή τι θα δουν τα παιδιά τους. Είμαι πολύ σεξουαλικός άνθρωπος, αλλά όχι δίπλα στο παιδί μου. Όπως θα έπρεπε να κάνει και ο κάθε γονιός."

0_63rd-Annual-GRAMMY-Awards-Telecast__1_



"Η κόρη μου δεν ακούει μουσική για να πάρει δύναμη, όπως το ίδιο ισχύει και για τα δικά σας παιδιά. Ο μόνος τρόπος να ενδυναμώσετε τα παιδιά σας είναι μιλώντας τους, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση τους και επιβεβαιώνοντας ότι τούς παρέχεται μία καλή εκπαίδευση", προσθέτει. "Ποτέ δεν υποστήριξα ότι το τραγούδι WAP δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει δύναμη στις γυναίκες. Είμαι απλά ένας ακραίος άνθρωπος και αυτό δεν είναι το πρώτο τραγούδι, που έχω φτιάξει και αναφέρεται στο σεξ. Σταματήστε να περιμένετε από τους celebrities να μεγαλώσουν τα παιδιά σας.", ξεσπά η 28χρονη τραγουδίστρια. 

0_63rd-Annual-GRAMMY-Awards-Telecast



Η Cardi B δέχτηκε κριτική την προηγούμενη εβδομάδα και από την Candance Owens στo Fox News για την εμφάνιση της στο show. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: "Η εμφάνιση της Cardi αποτελεί μια επίθεση στις αμερικανικές αξίες, στις αμερικανικές παραδόσεις. Και οι δύο τραγουδίστριες προσπαθούν ενεργά να κάνουν τα παιδιά να μιμούνται πράγματα, τα οποία είναι αλλόκοτα."

Αντιδρώντας σε αυτό το σχόλιο η Cardi B, απαντά με ένα Tweet: "Nαιιι, καταφέραμε να μπούμε στο Fox News παιδιά!!! Wap wap wap. Όπως και να 'χει, θα πω ένα ευχαριστώ στην Candy (Owens), που συμπεριέλαβε το show μου στο Fox News, δίνοντας του έτσι περισσότερη αναγνωρισιμότητα και αύξησε τις προβολές μου στο YouTube, τους συνδρομητές μου και τις πωλήσεις μου."

"Θυμηθείτε γονείς, μόνο εσείς μπορείτε να ελέγξετε τι βλέπουν τα παιδιά σας, κανένας άλλος", καταλήγει. 



Στο τέλος, όμως, η Cardi B δείχνει να βάζει τέλος σε αυτή τη "διαμάχη" με την Candance, με ένα νέο tweet αυτή τη φορά: 
"Βασικά έσβησα όλα τα tweets μεταξύ μας Candy, γιατί η πλατφόρμα μου είναι για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Τα μεταξύ μας tweets δε διασκέδαζαν κανέναν. Ήταν βαρετά. Απόκτησε ζωή Candy, έχουν περάσει δύο μέρες."

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης