Θα πραγματοποιηθεί τελικά το φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ «Made in America» του Jay-Z

Θα πραγματοποιηθεί τελικά το φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ «Made in America» του Jay-Z

Ο ράππερ ανακοίνωσε πως οι επισκέπτες θα ενθουσιαστούν με τις νέες εκπλήξεις που τους περιμένουν

jayz_fest
Επιστρέφει το φεστιβάλ-θεσμός του Jay-Z «Made in America», το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2012, μετά την ακύρωση του πέρυσι.



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, δηλαδή το Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Εργασίας στην Αμερική. Το φεστιβάλ είχε προγραμματιστεί αρχικά για το 2020, όμως τελικά ακυρώθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.



Κλείσιμο
Ο σκοπός πραγματοποίησης του είναι φιλανθρωπικός, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Reform Alliance, έναν οργανισμό, που στοχεύει στον περιορισμό της εγκληματικότητας μέσα στις φυλακές, καθώς και στην απονομή δικαιοσύνης.

Την παραγωγή του φεστιβάλ έχει αναλάβει το Roc Nation σε συνεργασία με το Live Nation, ενώ ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ACLU αποτελεί τον επίσημο φιλανθρωπικό συνεργάτη.

Ο Jay-Z δήλωσε για τον επαναπρογραμματισμό του φεστιβάλ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Made in America 2021 στο θρυλικό Benjamin Franklin Parkway. Αυτή η χρονιά δε θα μοιάζει με καμία άλλη. Το Made in America γιορτάζει φέτος 10 χρόνια μουσικής ιστορίας, που πλάθει στιγμές».



Ανακοίνωσε επίσης πως πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες: «Θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες εμφανίσεις καλλιτεχνών. Το Cause Village θα φιλοξενήσει ένα ευρύτερο φάσμα εκπληκτικών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε απίστευτες αναμνήσεις με τους συμμετέχοντες του φεστιβάλ και την πόλη της Φιλαδέλφειας».


Made In America Festival Jay Z Intro







Ειδήσεις σήμερα:

Το «σ'αγαπώ» Ελληνίδας ηθοποιού στον David Damiano - «Λυσσάρα ηρέμησε» της έγραψε ο Πάνος Βλάχος

Ισχυρά φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια - Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο

Ερωτευμένοι στη Σαντορίνη ο Μοράτα και η σύζυγός του μετά την περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης