Αιχμηρός και χωρίς να μασάει τα λόγια του και να κρατάει τα προσχήματα ο Γιώργος Ασημακόπουλοςγια ακόμα μια φορά στο Survivor. O παίκτης της «Κόκκινης» ομάδας αναφέρθηκε στην κολλητή φιλία που διατηρούν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης.
«Ο Νίκος, αν δεν είναι με τον Τζέιμς, είναι άλλος άνθρωπος. Είναι σαν τον μανιπιουλάρει στο φουλ και να τον καθοδηγεί. Αν είχε απελευθερωθεί ο Νίκος από τον Τζέιμς, ή αν ο Τζέιμς δεν είχε έρθει στο Survivor, θα είχε αλλάξει όλη η πορεία του παιχνιδιού. Θα ήταν ενωμένος στην ομάδα γιατί είναι και δουλευταράς».
«Πιστεύω ότι ο Τζέιμς είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα του Νίκου. Έχει εγκλωβιστεί με έναν Τζέιμς που δεν τον αφήνει να μιλήσει με τους υπολοίπους. Τον έχει λες και είναι γκόμενα του και τον έχει εκεί πέρα εγκλωβισμένο. Δεν του αφήνει τα περιθώρια. Το λένε και οι ίδιοι, πως είναι σαν να έχουν σχέση» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.