Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα για τον Σάκη - Δεν ήρθες να δεις αν ζω ή αν πεθαίνω

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα για τον Σάκη - Δεν ήρθες να δεις αν ζω ή αν πεθαίνω

Τι απάντησε ο ίδιος στα όσα του καταλόγισε

Sakis-Marialena
Έναν σοβαρό τραυματισμό είχε στο Survivor της Δευτέρας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία.

Την ώρα λοιπόν που η κόκκινη ομάδα πανηγύριζε την νίκη της η Μαριαλένα έκλαιγε από το παράπονο. Λίγη ώρα μετά αποκάλυψε πως αυτό που την ενόχλησε ήταν η συμπεριφορά του Σάκη.

«Είμαι άσχημα ψυχολογικά. Χτύπησα και δεν βοήθησα την ομάδα μου. Σκέφτομαι αρνητικά αυτή τη στιγμή. Τα έβαλα με τον εαυτό μου που δεν πρόσεξα και χτύπησα. Με ενόχλησε που ο Σάκης δεν ήρθε να μου πει πως είμαι. Δεν είπα να μην το ζήσει με την ομάδα του αλλά περίμενα να τον ενδιαφέρει να δει πως είμαι», είπε η Μαριαλένα αποκαλύπτοντας ότι αυτό που την πείραξε ήταν ότι ο Σάκης δεν της έδωσε την συμπαράσταση που περίμενε, τη στιγμή μάλιστα που εκείνος είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι.

«Δεν ήρθε να μου πει ένα αν είμαι καλά… αν πονάω, πως νιώθω. Δεν ήρθες να δεις αν ζω ή πεθαίνω. Έπραξε διαφορετικά από αυτό που είχα στο μυαλό μου ή από αυτό που πράττω εγώ συνήθως και με ενόχλησε. Περιμένω να κάνεις πράγματα για μένα, δεν τα κάνεις κι απογοητεύομαι. Τέλος. Δεν περιμένω πια τίποτα από σένα. Για πάρτη σου και για πάρτη μου» είπε η Μαριαλένα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caxyh46dl0fl-sf)

Από την πλευρά του ο Σάκης προσπάθησε να τη ρωτήσει τι έχει. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. «Μου προκάλεσες στεναχώρια» του είπε η Μαριαλένα. «Ξεσπά για όλα σε μένα που είμαι ο πιο δικός της άνθρωπος… Πήγα αμέσως να δω αν είναι καλά»…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caxy1sw7n9wp-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Η ερωμένη του πρίγκιπα Φίλιππου: Γιατί στο «Crown» δεν υπήρχε το κεφάλαιο «Πένι»

Κέιτι Βάισελ: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του X-Factor

Ρίτα Γουίλσον: Κατηγορεί τον Σκοτ Ρούντιν για την κακή του συμπεριφορά , όταν τού ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης