Ρίτα Γουίλσον: Κατηγορεί τον Σκοτ Ρούντιν για την κακή του συμπεριφορά , όταν τού ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Ρίτα Γουίλσον: Κατηγορεί τον Σκοτ Ρούντιν για την κακή του συμπεριφορά , όταν τού ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

«Είναι το είδος ανθρώπου, που κάνει κάποιον να νιώθει άχρηστος, ανάξιος και αντικαταστάσιμος», σχολίασε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σύζυγος του Τομ Χανκς

rita_wilson
Η Ρίτα Γουίλσον μίλησε για την άσχημη εμπειρία της συνεργασίας της με τον Σκοτ Ρούντιν. Αποκάλυψε πως ο παραγωγός προσπάθησε να την «καταστρέψει», όταν έμαθε ότι η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως αναφέρει η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός στο New York Times, συνεργαζόταν με τον παραγωγό το 2015 για το έργο του Broadway «Fish In The Dark», όταν και έμαθε για την ασθένεια της. Μόλις, όμως, τού αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα, ο παραγωγός αντέδρασε διαφορετικά από ότι περίμενε η Ρίτα Γουίλσον.

'Fish in the Dark' Review: Larry David Comes To Broadway


Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Παραπονέθηκε αμέσως για την άδεια που θα χρειαζόμουν και ζήτησε να δει τα ιατρικά αρχεία. Η διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής, Άννα Σάπιρο, αναστατώθηκε, απλώς και μόνο επειδή θα έπρεπε να ψάξει για αντικαταστάτρια.»

Μάλιστα, το θέμα δεν έληξε εκεί, καθώς λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η παράσταση η 64χρονη ηθοποιός δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το μάνατζέρ της. Τής ανακοίνωσε ότι ο χειρούργος της θα έπρεπε να καλέσει αμέσως την ασφαλιστική της εταιρεία, όπως απαίτησε ο Σκοτ Ρούντιν.

Κλείσιμο


Η ηθοποιός σχολίασε: «Όλο αυτό το συμβάν με πονάει ακόμα πολύ. Προφανώς έκανε ό,τι έκανε για να με φοβίσει. Ένιωσα ότι έψαχνε έναν τρόπο να με απολύσει νόμιμα. Είναι το είδος ανθρώπου, που κάνει κάποιον να νιώθει άχρηστος, ανάξιος και αντικαταστάσιμος».


Ειδήσεις σήμερα: 

Σηκώνουμε μανίκια: Ξεκινά ο εμβολιασμός για 3 εκατομμύρια άτομα, ηλικίας 30-49

Σοκαριστική πρόβλεψη Τζανάκη για 400-500 νεκρούς την εβδομάδα έως τις 25 Μαΐου

Απίστευτο περιστατικό στον Βύρωνα: Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε δυο ανήλικες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης