Λευτέρης Πανταζής: Με την Άντζελα ήμουν πολύ ερωτευμένος, είχα χάσει 11 κιλά

Λευτέρης Πανταζής: Με την Άντζελα ήμουν πολύ ερωτευμένος, είχα χάσει 11 κιλά

Τι είπε για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση

antzela
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής, ενόψει και της μουσικής βραδιάς που έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το Mega». Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μάλιστα, αναφέρθηκε στον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και στη συνεργασία του με την Άννα Βίσση στο «Διογένης Παλλάς».

«Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με το Mega. Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Το 1990 χτίστηκε το “Διογένης Παλλάς” και κάναμε εγκαίνια με την Άννα Βίσση. Για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε το “Ψεύτικα” στην Άννα για να τη φέρει κοντά μου γιατί ήμουν πολύ ψηλά», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το “Μα δεν πειράζει” για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω. Ένα ταλέντο όπου και να το κρύψεις, θα βγει. Ίσως να είμαι σε μια κριτική επιτροπή, κάτι ψιθυρίζεται. Ο Τριαντάφυλλος είναι ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση. Αν κρατήσει στο παιχνίδι και έχουν ανοίξει τα μαγαζιά θα του κάνει πολύ καλό η συμμετοχή του. Ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-canbfe87i5o9-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

«Ενός Θεού παιδιά»: Το νέο κοινωνικό τραγούδι του Μπάμπη Κουλούρα - Βίντεο

Προσπάθησε να βιάσει τη 12χρονη Ζενέιντα, του ξέφυγε και την έκαψε ζωντανή - Στον ανακριτή η υπόθεση μετά από 10 χρόνια

Ρωσία: Σάλος με σχολή pole dancing για μουσουλμάνες που άνοιξε δίπλα σε τζαμί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης