Just stylish: Με αέρα Νέας Υόρκης και στυλ εμπνευσμένο από την Beat Generation των 60s, το look του Νίκου Κοκλώνη

Just stylish: Με αέρα Νέας Υόρκης και στυλ εμπνευσμένο από την Beat Generation των 60s, το look του Νίκου Κοκλώνη

Από τη νέα συλλογή του Anthony Vaccarello για τον οίκο Saint Laurent το snow leopard πουκάμισο που τρένταρε στο twitter

IMG_8225
Με μια ακόμα ενδυματολογική επιλογή που κλείνει με νόημα το μάτι σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που εδώ και καιρό έχει χάσει το στυλιστικό του edge –χωρίς ενδιαφέρουσες επιλογές που παλιότερα ήταν αυτές που προκαλούσαν μια ευχάριστη έκπληξη στο κοινό-, ο Νίκος Κοκλώνης μετά το λεοπάρ πουκάμισο του προηγούμενου Σαββάτου που σχολιάστηκε στα social media, έκανε μια ακόμα εμφάνιση-statement.

DSC_2454ar



Με ένα σύνολο της pre-fall κολεξιόν του χαρισματικού Anthony Vaccarello για τον οίκο Saint Laurent, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε μια δόση εκκεντρικής κομψότητας στη Eurovision βραδιά που παρουσίασε το Just The Two Of Us το βράδυ του Σαββάτου.
Με έμπνευση την Beat Generation στα τέλη του ‘50 και τις αρχές του ‘60 και με «σημαία» του ένα γοητευτικό coolness με ροκ διάθεση, ο βελγικής καταγωγής creative director του οίκου Saint Laurent δημιούργησε μια κολεξιόν που κερδίζει τις εντυπώσεις και ο Νίκος Κοκλώνης υιοθέτησε, προσαρμόζοντάς τη στο δικό του ιδιαίτερο στυλ.

Οι fashion stylists Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης που επιμελούνται τις εμφανίσεις του Νίκου Κοκλώνη, επέλεξαν ένα snow-leopard, ασπρόμαυρο πουκάμισο από μεταξωτό κρεπ που έδωσε μια πιο… wild νότα στην εμφάνιση, συνδυάζοντάς το με μονόπετο μακρύ σακάκι σε φωτεινό μαύρο, με “diamond” λεπτομέρειες. Το σύνολο συμπληρώθηκε με μαύρο παντελόνι Saint Laurent και Chelsea boots του οίκου Alexander Mc Queen.


Κλείσιμο
IMG_8226

Σε ένα σόου όπως το Just The 2 Of Us που τα πάντα μοιάζουν προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το look του “one man show” παρουσιαστή -που ασχολείται με το κάθε τι που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να υπογραμμίσει την αίσθηση πως τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη- δεν θα μπορούσε παρά να είναι ξεχωριστό και διακριτό, με ιδιαίτερη αισθητική, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στην ισοπεδωτική στιλιστική μαζικοποίηση της TV που χαρίζει πλούσιο υλικό για θέματα του τύπου «ποια/ποιος το φόρεσε καλύτερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης