Η Ίριδα Παπουτσή μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς από τοGNTM, όμως κατάφερε να ξεχωρίσει. Σήμερα, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και έκανε αποκαλύψεις για τα ειδύλια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι των μοντέλων. Επίσης πέταξε τα... καρφάκια της για τηΒίκυ Καγιά, η οποία όπως είπε την είχε στοχοποιήσει αρνητικά.
«Δεν θα ήθελα στην κριτική επιτροπή τη Βίκυ Καγιά, γιατί ήταν σκληρή μαζί μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλιά της απλά ήλπιζα ότι σε ένα από τα 4 – 5 πλατό που έκανα να βρει κάτι θετικό, αλλά δεν της άρεσε κάτι» δήλωσε η Ίριδα Παπουτσή για τη Βίκυ Καγιά.
Όσον αφορά στα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι, η πρώην παίκτρια του GNTM σχολίασε πως το βράδυ στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια.
«Νομίζω απο το τελευταιο πλατό φανηκε οτι ο Σηφης με την Μαρινελα εχουν ερθει πολυ κοντα. Είδα ότι στο τελευταίο τους σετ να έχουν πολλή χημεία, που σχολιάστηκε και από τους κριτές, οπότε από εκεί καταλαβαίνουμε ότι έχουν κάτι παραπάνω αυτοί οι δύο άνθρωποι... Υπήρχαν βραδια που ημουν στο δωματιο μου και απο τα τεσσερα κορίτσια που ήμασταν εκεί, τα δυο κοιμόμασταν. Εγώ και η Λία. Οι άλλες δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν. Δεν σηκωνόμουν και εγώ το βράδυ να ελέγξω. Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια.
Τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη τους έβλεπα και εγώ πάρα πολλές φορές να συζητάνε οι δυο τους, πέρα από τους άλλους. Νομίζω είναι ένα ειδύλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον. Φαίνεται η χημεία τους. Η Ρασέλ είναι ένα κορίτσι που όποιον άνδρα και να δει πάει πάνω του. Πιστεύω ο Έντουαρντ θα πέσει».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.