Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλλη Κυριακίδου η οποία υποδύονταν τη «Νόνα» στη σειρά «8 λέξεις» ενώ το είχε και το ρόλο της γιαγιάς στο «Μπρούσκο». Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου,με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα η εκλιπούσα.
«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… «Σ αγαπώ και μ' άρεσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.