Το μεσημέρι της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο Πρω1νό τονΒασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός μίλησε για τον γιο του και τη σχέση τους και αποκάλυψε πώς είναι ως πατέρας.
«Έχω έναν γιο 7,5 χρονών. Είναι Δευτέρα δημοτικού. Δεν είμαι πολύ αυστηρός, του κάνω όλα τα χατίρια. Είναι πολύ ζωηρός. Ήμουν και εγώ και είμαι ακόμη. Μου αρέσει που είμαι ζωηρός. Αλλάζω από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου. Δεν μετανιώνω που ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός. Για τον γονιό είναι ένα άγχος. Η σύζυγός μου είναι πιο μαμά. Είναι ο άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί. Είναι πιο πολλές ώρες μαζί του η Κωνσταντίνα. Είναι και πιο αυστηρή. Είναι η μαμά. Και απέναντί μου. Εγώ χαλάω το γλυκό» εξομολογήθηκε.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.