Νικόλ Ποτουράλσκι: Ο νέος έρωτας του Μπραντ Πιτ είναι η... νεαρότερη εκδοχή της Τζολί!

Νικόλ Ποτουράλσκι: Ο νέος έρωτας του Μπραντ Πιτ είναι η... νεαρότερη εκδοχή της Τζολί!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η σύντροφος του διάσημου ηθοποιού είναι μια νεαρότερη εκδοχή της Αντζελίνα Τζολί - Είναι ήδη μητέρα και αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δράση - Πώς και πότε ξεκίνησε το ειδύλλιο

pica000
Ψηλόλιγνη, με διάφανο γαλάζιο βλέμμα, καστανά μακριά μαλλιά, έντονα ζυγωματικά και ultra-σαρκώδη χείλη, έχει ενεργό φιλανθρωπική δράση και δε διστάζει να εκφράσει τις απόψεις της δημόσια, είτε για να δηλώσει την υποστήριξή της στο κίνημα Black Lives Matter, είτε για να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την παιδική κακοποίηση. Έγινε επίσης μαμά σε πολύ μικρή ηλικία. Όχι, δεν είναι η Αντζελίνα Τζολί, αλλά -όπως μαρτυρούν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου και επιβεβαιώνουν φωτογραφίες- η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Saturdays these days for me is self reflection, reading books spending time with my better half.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις




Οι δυο τους πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν στο Παρίσι όπου επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό jet με προορισμό πιθανότατα το Château Miraval, τον αμπελώνα με τον πύργο των 35 δωματίων στη νότιο Γαλλία που ο Πιτ και η πρώην σύζυγός του είχαν αγοράσει το 2011 για 67 εκατομμύρια δολάρια. Εκεί μάλιστα είχαν επιλέξει να παντρευτούν κι επίσημα το 2014, δύο χρόνια πριν επέλθει η οριστική κρίση στη σχέση τους.

Ωστόσο, η «στοιχειωμένη» ιστορία του κάστρου δε φαίνεται να πτοεί τη νέα αγαπημένη του διάσημου ηθοποιού, η οποία όπως υποστηρίζει η Daily Mail δεν είναι και τόσο «νέα», αφού οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί να κάθονται δίπλα δίπλα σε ένα VIP box συζητώντας και γελώντας πριν από εννέα μήνες, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2019 καθώς περίμεναν να ξεκινήσει η performance του Kanye West στο Hollywood Bowl. Η οικειότητα μεταξύ των δύο στο αεροδρόμιο του Παρισιού ήταν έκδηλη, ενώ εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους το γεγονός ότι ο Μπραντ φίλησε τη συνοδό του δημοσίως, δίχως τον απασχολεί το πού και το πότε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Enjoying every lunch to the maximum

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις

Κλείσιμο


Πρόκειται για την 27χρονη καλλονή Νικόλ Ποτουράλσκι, μοντέλο από τη Γερμανία με πολωνικές ρίζες στις οποίες πιθανότατα οφείλει -εκτός από το επώνυμο- και το DNA που της άνοιξε τις πόρτες στις διεθνείς πασαρέλες και την έβαλε στα εξώφυλλα των μεγάλων περιοδικών μόδας, εδώ και μια δεκαετία. Αν και όπως έχει γίνει γνωστό έχει τη βάση στο Βερολίνο, όπου και πέρασε την καραντίνα πίνοντας quarantini και διαβάζοντας σύμφωνα με τις αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, ο χρόνος της μοιράζεται μεταξύ της γερμανικής πρωτεύουσας και του ηλιόλουστου Λος Άντζελες. Η Νικόλ όταν ήταν 13 ετών ήθελε να γίνει υδροβιολόγος. Όταν όμως σε ένα οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland στο Παρίσι την εντόπισε ένας scout μοντέλων, τα σχέδιά της άλλαξαν. Οι γονείς της δέχθηκαν να την αφήσουν να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μόντελινγκ. Σύντομα ήρθαν τα πρώτα συμβόλαια και το όνειρο της υδροβιολογίας εγκαταλείφθηκε. Όχι όμως και η αγάπη της για τον Ωκεανό και τη θαλάσσια ζωή, αφού κατάφερε να ιδρύσει έναν οργανισμό για τη διάσωση του καρχαρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

trying to start my Monday cozy with @ohpolly and dreaming about my vacay #forgirlsbygirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις



Οι fashion agents γνωρίζουν τη Νικόλ Ποτουράλσκι και ως Nico Mary, αφού με αυτό το όνομα συνήθως κλείνει τις δουλειές της. Παρά το γεγονός ότι το επάγγελμά της της έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες και της έχει δώσει τη δυνατότητα να γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο, η ίδια θεωρεί ευλογία στη ζωή της τον μικρό γιο της Εμίλ. Το χαμόγελό της που φαίνεται σε κάποια φωτογραφία τους που έχει ποστάρει στα social media καθώς τον κρατά από το χέρι ενώ περπατάνε σε κάποια λεωφόρο του Χόλιγουντ, δείχνει την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για αυτόν. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, η πανέμορφη Νικόλ έκανε όμως και κάποιες πιο μυστηριώδεις αναρτήσεις, όπου αναφερόταν σε κάποια άλλη «αγάπη», σε κάποιον «έρωτα», χωρίς να αναφέρει ονόματα. Στο ένα ποστ αναπολούσε τις βόλτες μαζί του στο Ροντέο Ντράιβ και στο άλλο ενημέρωνε τους 101.000 followers της ότι περνάει το Σάββατό της διαβάζοντας και χαλαρώνοντας μαζί του στο σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Angels sippin ☁️ #bygirlsforgirls @ohpolly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις



Το ταξίδι στη γαλλική ύπαιθρο μετά του 56χρονου άλλοτε sex symbol του κινηματογράφου, δεν είναι όμως οι μοναδικές διακοπές της δροσερής Νικόλ φέτος καθώς τον προηγούμενο μήνα βρισκόταν στην Ίμπιζα. Αφού φόρτισε τις μπαταρίες της εκεί, ετοιμάζεται τώρα να απολαύσει την απομόνωση του Château Miraval με ρομαντικούς περιπάτους ανάμεσα στα αμπέλια και βραδιές γευσιγνωσίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Protect Kids not Guns @chnge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις


nico-15
nico-7
nico-14
nico-4
nico-12
nico-13
nico-11
nico-2
nico-10
nico-8
nico-9
nico-6
nico-5
nico-3
nico-1


Ειδήσεις σήμερα

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου κάνει ντεμπούτο σε σίριαλ της ΕΡΤ

Πώς έγινε στάχτη ένα από τα εντυπωσιακότερα γιοτ στον κόσμο - Δείτε βίντεο

Ανένδοτος ο Μέσι: Θέλει να φύγει από την «Μπάρτσα», αρνείται να δει τον Μπαρτομέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης