Τζίμι Κίμελ: «Έπιασε» στην κρεβατοκάμαρα τη γυναίκα του με τον Ματ Ντέιμον

Τζίμι Κίμελ: «Έπιασε» στην κρεβατοκάμαρα τη γυναίκα του με τον Ματ Ντέιμον

Κρατάει  χρόνια υποτίθεται αυτός ο «ακήρυχτος πόλεμος» ανάμεσα στους δυο άσπονδους εχθρούς 

maxresdefault
Είναι ένα αστείο που λατρεύουν στο Χόλιγουντ και με κάθε ευκαιρία το τροφοδοτούν. Ο 52χρονος Αμερικανός παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ υποτίθεται ότι αντιπαθεί (για λόγους που κάθε φορά είναι διαφορετικοί…) τον 49χρονο Αμερικανό ηθοποιό Ματ Ντέιμον, ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να βρεθεί καλεσμένος στο περίφημο Jimmy Kimmel Live (έχει πάει μέχρι και μεταμφιεσμένος) και με την πρώτη ευκαιρία να πάρει και τη θέση του οικοδεσπότη της εκπομπής.
‘Όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμβεί διάφορα χιουμοριστικά στιγμιότυπα που ανατροφοδοτούν υποτίθεται την άσβεστη κόντρα τους.

Χθες βράδυ, υπήρξε θεαματική συνέχεια.
Ο Τζίμι Κίμελ ανακοίνωσε ότι φέτος το καλοκαίρι θα κάνει για πρώτη φορά καλοκαιρινές διακοπές διαρκείας με την οικογένειά του, παραδίδοντας τη θέση του παρουσιαστή της εκπομπής του σε κάποιον άλλον.

An Unwanted Visit from the Demon Matt Damon

«Κάνω αυτή την εκπομπή σχεδόν 18 χρόνια. Έχω κάνει 3.130 εκπομπές, θέλω να περάσω κι άλλο χρόνο με την οικογένειά μου, από τη Δευτέρα θα παρουσιάζουν άλλοι την εκπομπή μου για 1-2 μήνες» είπε. Όταν ξαφνικά μέσα από την κρεβατοκάμαρά του εμφανίστηκε να βγαίνει ο Ματ Ντέιμον φορώντας μπουρνούζι, προστατευτική μάσκα προσώπου και κρατώντας ένα ποτήρι ουίσκι.

«Περιμένω στην κρεβατοκάμαρά σου εδώ και 3 μήνες για να βγω στον αέρα» ακούγεται να λέει ο Ματ Ντέιμον, λίγο πριν εμφανιστεί στην πόρτα του δωματίου και η γυναίκα του Τζίμι Κίμελ φορώντας επίσης μπουρνούζι και έχοντας ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι.

«Γιατί είναι η γυναίκα μου στο δωμάτιο μαζί σου;» ρωτάει ο Τζίμι Κιμέλ κι ο Ματ Ντέιμον απαντάει: «Εσύ γιατί νομίζεις ότι είναι μαζί μου;».

Κλείσιμο
Ακολουθούν πολλά μπιπ μέχρι το βίντεο να καταλήξει με τον Ματ Ντέιμον να λέει στον Τζίμι Κίμελ: «Σκασίλα μου που θα πας εσύ διακοπές, εγώ πηγαίνω με τη γυναίκα σου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης